Saç tıraşına 425 TL verilir mi?

Saçı uzun olan bir insan olarak söylüyorum (saçım belimin altında), erkek kabul eden kadın kuaförlerinin fiyatına kıyaslarsam bence gayet makul yani nereden baktığınızda bağlı. Kendi fiziksel görüntünüz eğer gerçekten işinin etli ise iyi iş yapıyorsa fiyatına kesinlikle değer imaj önemlidir ha yapamıyorsa okkalı küfredin.

Babam 40 senelik doktor, saatlik ücreti 555 TL. Berber taş çatlasın 45 dk çalışıyor tek müşteri için, var oradan hesap et.

Önemli bir yere gidiceksen kestir onun haricinde kendi berberinden devam etmeni öneririm.
Aralarında ekipman farkı vs. bayağı fark olacağını düşünüyorum.

Saçı uzun olan bir insan olarak söylüyorum (saçım belimin altında), erkek kabul eden kadın kuaförlerinin fiyatına kıyaslarsam bence gayet makul yani nereden baktığınızda bağlı. Kendi fiziksel görüntünüz eğer gerçekten işinin etli ise iyi iş yapıyorsa fiyatına kesinlikle değer imaj önemlidir ha yapamıyorsa okkalı küfredin.
Cidden yani beğenmezsem küfür ederim yani. 400 TL veriyorum. Bi zahmet iyi yapması gerekiyor.

Böyle anlarda bir kereliğine maddi gücüm varsa deneyip karşılaştırma yaparım ben. Aradaki 255 TL'ye değecek fark var mı diye bir kerelik git, eğer gerçekten iyi mi değil mi bir bak. Ama 425 çok uçuk bir ücret.
Haklısınız. 1 kere gidip deneyim baktım o paraya değmiyor kendi berberimden devam ederim ya.

Bende yakinda 500 vermeyi dusunuyorum ve vericem ama tek seferlik. Kendime yakisan trasi boyle cidden iyi kesen bir yerde kestirip sonra kendi fotograflarimi cekip diger berberlere tam ornek olarak onu gostermek istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı