Saç Uzatırken Ne Yapmak Gerekir

Ben öyle sevmiyorum ya. Emo gibi geliyor bana. Şuan neredeyse gözüme giriyor zaten saçlarım.
Emo gibi olmuyor ki Yana atınca fazla göze girmiyor benim bırakınca burnumu geçiyordu yana atınca kaşlarımın az altında oluyordu. Bizim kaderimiz bu Hiç bir şekil olmuyor

Emo gibi olmuyor ki Yana atınca fazla göze girmiyor benim bırakınca burnumu geçiyordu yana atınca kaşlarımın az altında oluyordu. Bizim kaderimiz bu Hiç bir şekil olmuyor
Ben iyi şekil veriyorum ama bayadır aynı şekil olunca sıkılıyor insan. Yaz sonuna kadar uzatmayı düşünüyorum.

Ben de saç uzatıyorum, saçlarım ince telli ve düz, sağa sola atınca önüme düşüyor ve çok çabuk yağlanıyor tavsiyeleriniz var mıdır?

Ben de saç uzatıyorum, saçlarım ince telli ve düz, sağa sola atınca önüme düşüyor ve çok çabuk yağlanıyor tavsiyeleriniz var mıdır?
Benim saçlarım çok az yağlanıyor. Her gün 2 defa yıkıyorum ben belki ondan dolayı az yağlanıyodur.

Saçına uygun şampuan kullan. İyi bir şekilde yıka. 3-4 ayda bir düzeltsin berber.

Şuan ne uzunlukta saçların ?
Gözüme girecek kadar uzadı. Arka kısımda hafif toplanıyor. Saçlarınıda kurutma makinesiyle kurutma. Saçlar kırılarak dökülüyor. Tavsiye etmem. Daha yeni saçlarımı yıkadım. Saça özel havlumla oturuyorum.

Benimkisi 1 gün gidiyor 2.gün yağlanıyor normal sayılır o zaman herhalde ?

Şimdi saçı uzun biri olarak söylüyorum, sadece arkasını veya sadece önünü uzatmak falan yok. Geçin onları önce. Madde madde yazayım ben:
1- Gözüme giriyor diye saçın önünü kestirmeyin. Uzayınca düşmeyecek zaten önünüze.
2- En azından her ay berbere gidip favorileri toplattırmalısınız.
3- Yeni uzadığı zamanlar çok yağlanma ihtimali var. Her gün yıkanmalısın.

Benimde saçlarım senin gibi ince telli ve fazlasıyla düz. Aynı zamanda yumuşak. Ben sana direk saç uzatma tekniğini anlattım. Ogün Şanlısoy gibi. Daha değişik şekillerde verebilirsin eğer saçın uyuyorsa.

Ben bu iki stilden birini yapmak istiyorum. Sence hangisi daha güzel ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…