Teşekkürler hocamİşin uzmanı değilim ama biraz bilgi sahibiyim. Sıcak su kesinlikle saçınıza zarar verir ama buz gibi suyla yıkamanızında çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum o yüzden soğuğa doğru kayan ılık suyla yıkarsanız daha iyi olur. Saç yapınıza uygun doğru şampuanı ve saç kremini alın örnek olarak yağlanma karşıtı ya da nemlendirici şampuanlar ya da saçınız ince telliyse hacim veren şampuanlar gibi. Yüz bakımında ise yine yüzünüzün ne kadar yağlı olduğuna göre bir yüz temizleyici jel alın bir de nemlendirici krem alın yeter şahsen ben yüzüme çok fazla ürün kullanmayı tercih etmiyorum.
Teşekkürler hocam,biraz daha kısıtlı bir bütçe için ne önerirsinizSaç için her gün yıkamamak saçı kendi yağıyla beslemek en sağlıklısı. Eğer kendi yağıyla besleme imkanınız yoksa saç yağı kullanabilirsiniz. Şampuan konusunda da market şampuanlarını hiç kullanmayın, clear olsun head and shoulders olsun bunlar içerik olarak pek iyi ürünler değil. Bunların yerine Gratis, watsons gibi mağazalardan alabilirsiniz. Watsons'un kendi üretimi şampuanlarını ben beğeniyorum.
Yüz için de peeling yapmak çok etkili olur,
https://www.ziajashop.com.tr/vitami...3fT0bFWeKplAG0wqj6EYLLwLXlQSFc6aZABpwxxG-ftHj örneğin bu ürün ciltteki bütün ölü derileri temizler. Ama daha uygun fiyatli bir şey istiyorsan doğal sabunlara da bakabilirsin, kil sabunu, keçi sütü sabunu vs bunlar da ucuz ama yüze iyi gelen sabunlardır.
Teşekkürler hocam
Teşekkürler hocam, biraz daha kısıtlı bir bütçe için ne önerirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.