Saç ve yüz bakımı tavsiyeleri

Arkadaşın attıkları nasıldır? Hepsinde argan yağı vesaire var.
Bence bu işler biraz da deneme yanılma yoluyla bulunuyor mesela sebamed clear head and shoulders Elidor hobby ürünlerinin her birini 1,2 ay kadar deneyip sonra diğerine diğerine geçtim saçıma uygun değillerdi en son bu Urban Care markasında karar kıldım saçıma en çok yarayan buydu.
Linkini bıraktığım 3 ürünü Satın alıp 1 ay kadar deneyebilirsiniz sonrası tamamen size kalmış.
Hocam arkadaşın attığı daha iyi bende bu markanın deniz tuzu spreyini alacağım.
Bu ürünü bizzat denemediğim için linki kaldırmıştım lakin f/p gibi duruyor hocam indirimde.

Son düzenleme:
Saçım için şu an rastgele şampuan kullanıyorum. Saç kremi kullanmıyorum ama alacağım. Saçım bazen çok yağlı veya kuru olabiliyor. Bir de yüzümde burun kısmım yağlı ve siyah noktalar var. Ayrıca yüzümde sivilce patlatmaktan dolayı lekeler var ve yüzüm parlak, temiz gözükmüyor. Bu sorunlar için kullanmam gereken ürünler nelerdir?

Dostum beslenmen önemli beslenmen temiz olursa yüzünde saçında düzelecektir benim beslenmem şu an düzelttim ve çoğu sorun geçti haftada 3-4gün spor yapınca şampuan kullanıyorum diğer günler sadece su ile duş alıyorum ve tertemiz ergenlikteyim şu an 15-16 yaşındayım en çok sivilcenin olması gereken zaman.

Hocam benim size attıklarım başlangıç içindi ben ilk başta 1 yıl kadar bu üçlüyü kullandım daha sonrasında duştan hemen sonra sürülen durulanmayan kremi, tonik spreyi, saç bakım maskesi vb bir sürü ürünü var bence bu işler biraz da deneme yanılma yoluyla bulunuyor mesela sebamed clear head and shoulders Elidor hobby ürünlerinin her birini 1,2 ay kadar deneyip sonra diğerine geçtim saçıma uygun değillerdi en son bu urban care markasında karar kıldım saçıma en çok yarayan buydu.
Linkini bıraktığım 3 ürünü satın alıp 1 ay kadar deneyebilirsiniz sonrası tamamen size kalmış.

Bu ürünü bizzat denemediğim için linki kaldırmıştım lakin F/P gibi duruyor hocam indirimde.

Deneyelim bakalım teşekkürler. Bu arada saç kremi Amazon'da 142TL oradan alacağım.

Deniz tuzu spreyide Amazon'da 145TL haberiniz olsun.

Deneyelim bakalım teşekkürler. Bu arada saç kremi Amazon'da 142TL oradan alacağım.
Rica ederim n11 Tık hızı kupon veriyor 150 ve ya 200 TL ye 50 TL kupon öyle de alabilirsiniz.
Attığım ürünler saçı yumuşatıyor ve ben de dökülmeyi de baya azalttı lakin kepek konusunda etkisi var mı onu bilemeyeceğim herkeste aynı etkiyi vermeyebilir bilginize hocam.

Saçım için şu an rastgele şampuan kullanıyorum. Saç kremi kullanmıyorum ama alacağım. Saçım bazen çok yağlı veya kuru olabiliyor. Bir de yüzümde burun kısmım yağlı ve siyah noktalar var. Ayrıca yüzümde sivilce patlatmaktan dolayı lekeler var ve yüzüm parlak, temiz gözükmüyor. Bu sorunlar için kullanmam gereken ürünler nelerdir?
doktor bu izler için ne önerdi faydalı oldu mu? bende de benzer bi sıkıntı var senelerdir gitmeyen kararmış izler var. Cildiye randevu çıkmıyor aylardır gidemedim, batsın istanbul gibi memleket.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı