Saça nasıl şekil verilir?

MeTluX

Decapat
Daha fazla  
Hayırlı ramazanlar herkese, saçıma şekil nasıl verebilirim? Saçlarım hemen bozuluyor ve şekil almıyor, istediğim şekli veremiyorum uzun olunca. Saç köpüğü mü almalıyım? Nasıl bir görüntü vermeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı ramazanlar herkese, saçıma şekil nasıl verebilirim? Saçlarım hemen bozuluyor ve şekil almıyor, istediğim şekli veremiyorum uzun olunca. Saç köpüğü mü almalıyım? Nasıl bir görüntü vermeliyim?

Agiva V5 al her gün düzenli olarak fön çek sonra agivayi sür 2 hafta boyunca yaparsan şekil almaya başlar sonra da 3 günde bir bunu yapmaya devam et.

Benim saçım da çok ince telli ve dümdüz, bu yüzden hiç şekil almıyordu. Sprey ve wax kullandığımda ise hiç doğal durmuyor ve daha kötü görünüyordu. Bu yüzden sadece saçımı kurutup fön çekiyorum, ardından da toz wax kullanıyorum. Toz olduğu için saçın arasında kayboluyor ve daha doğal bir görünüm sağlıyor. Tabii bu biraz da istediğin modele bağlı. Ben genelde dağınık bir tarz tercih ettiğim için, biraz toz wax döküp saçımı karıştırmam yeterli oluyor.

Benim saçım da çok ince telli ve dümdüz, bu yüzden hiç şekil almıyordu. Sprey ve wax kullandığımda ise hiç doğal durmuyor ve daha kötü görünüyordu. Bu yüzden sadece saçımı kurutup fön çekiyorum, ardından da toz wax kullanıyorum. Toz olduğu için saçın arasında kayboluyor ve daha doğal bir görünüm sağlıyor. Tabii bu biraz da istediğin modele bağlı. Ben genelde dağınık bir tarz tercih ettiğim için, biraz toz wax döküp saçımı karıştırmam yeterli oluyor.

Sağa yatırıyorum hafiften genelde saç tipim seninle aynı herhangi bir saç yapısına zarar verir mi bu ürün çok duydum ve marka olarak ne kullanıyorsun?

Sağa yatırıyorum hafiften genelde saç tipim seninle aynı herhangi bir saç yapısına zarar verir mi bu ürün çok duydum ve marka olarak ne kullanıyorsun?

Ben her gün kullanıyorum ve şu ana kadar herhangi bir zararla karşılaşmadım. Zaten çok az miktarda kullanıyorum. Dağınık saç modeli için azıcık dökmek bile yeterli oluyor. Normal wax ya da sprey gibi yapay bir görüntü oluşturmuyor aksine doğal ve dağınık bir görünüm sağlıyor.

Gün sonu saçını yıkayabilirsin fakat zaten benim saç tipim çok kötü ince ve dümdüz olduğu için mecburen her sabah yıkıyorum o yüzden bir de gün sonu yıkarsam zarar verir diye yıkamıyorum.

Bu arada her türlü waxı spreyi vs. zamanında her şeyi denedim en beğendiğim toz wax oldu. Toz waxtan sonra ohh be dünya varmış dedim resmen. Sabahları 5dk saçımı yıkayıp kurutup toz döküp karıştırıp çıkıyorum. Spreyin çok zarar verdiğini düşünüyorum sprey kullanırken saçım daha fazla dökülüyordu.

Mavi Ostwint kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı