Saçı şekil almasını şampuan etkiler mi?

ragjer

Hectopat
Clear kullanıyorum. Bunca zaman hep farklı farklı şampuanlar kullandım. Bir yorumda görmüştüm. Şampuan saça şekil vermede etkisi var mı? Kimisi sabun kullanın diyor. Hangi sabunu önerirsiniz?

Saçını yıkadıktan sonraki 24 saat çok etkiler. Bazı şampuanlar saç yağından komple arındırır, saçın çok hafif ve elektriklenmeye açık olur. O tür durumlarda istediğin kadar saçı kaldıramazsın sürekli düşer elektriklenir vs. Bitkisel şampuanları kullan. Bioxcin vs gibi.

Clear kullanıyorum. Bunca zaman hep farklı farklı şampuanlar kullandım. Bir yorumda görmüştüm. Şampuan saça şekil vermede etkisi var mı? Kimisi sabun kullanın diyor. Hangi sabunu önerirsiniz?

Hocam şampuandan sonra extra olarak saç kremi sürün saçınız yumuşak ve şekil alır bir hale gelsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sampuan sadece saçını temizler şekil vermek istiyorsaniz krem seklinde veya sprey tarzı kullanmanız gerekiyor.

Sampuan sadece saçını temizler şekil vermek istiyorsaniz krem seklinde veya sprey tarzı kullanmanız gerekiyor.
Şampuanlar saçın sertliğini de değiştirmiyor muydu? Bazı şampuanlar çok sert, bazıları çok yumuşak yapar diye biliyorum. Saçın şekli ona göre de belli olmaz mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı