Haftada 2 3 kere şampuan kullan kaliteli olsunClear kullanıyorum. Bunca zaman hep farklı farklı şampuanlar kullandım. Bir yorumda görmüştüm. Şampuan saça şekil vermede etkisi var mı? Kimisi sabun kullanın diyor. Hangi sabunu önerirsiniz?
Clear kullanıyorum. Bunca zaman hep farklı farklı şampuanlar kullandım. Bir yorumda görmüştüm. Şampuan saça şekil vermede etkisi var mı? Kimisi sabun kullanın diyor. Hangi sabunu önerirsiniz?
Komik değil demiş zaten.İroni yaptım zaten.
Clear kullanıyorum. Bunca zaman hep farklı farklı şampuanlar kullandım. Bir yorumda görmüştüm. Şampuan saça şekil vermede etkisi var mı? Kimisi sabun kullanın diyor. Hangi sabunu önerirsiniz?
Şampuanlar saçın sertliğini de değiştirmiyor muydu? Bazı şampuanlar çok sert, bazıları çok yumuşak yapar diye biliyorum. Saçın şekli ona göre de belli olmaz mı?Sampuan sadece saçını temizler şekil vermek istiyorsaniz krem seklinde veya sprey tarzı kullanmanız gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.