Saçı uzatmak için tavsiye

ailendeki erkeklere bakmanı öneririm önce. erkek tipi kellik olup olmayacağını babandan veya varsa dayından öngörebilirsin.
uzatırken de belirli aralıklarla uçlarından kırıklarını aldırmanı öneririm. saç işi cidden bakım gerektiren bir iş erkek, kadın fark etmiyor.

Zamana bırakmak da bakım yapmak kadar önemli, uzuyor işte mikron mikron da olsa uzuyor. "Ya niye uzamıyor, halen daha bağlayamıyorum." gibisinden şeylere fazla takılma. Doğal denen şeylere de gözü kapalı güvenme, bu kadar endüstrileşmiş bir dünyada doğal sözcüğü pazarlama hilesinden başka bir şey değil.

Bende zamanında argan yağı kullandım işe yarıyor (kalitelisinden alırsan) ama gidip de argan yağı kullanınca hemen uzamasını bekleme yine bayağı beklersin.
Benim saçım zaten çok hızlı uzuyor

ailendeki erkeklere bakmanı öneririm önce. erkek tipi kellik olup olmayacağını babandan veya varsa dayından öngörebilirsin.
uzatırken de belirli aralıklarla uçlarından kırıklarını aldırmanı öneririm. saç işi cidden bakım gerektiren bir iş erkek, kadın fark etmiyor.
Kellik yok bizim ailede

Teşekkür ederim benim yanlar kötü duruyor o yüzden uzatasım gelmiyor

Benim de şu an yanlar pek iyi durmuyor ama üstler uzayıp da oralar daha sonra uzayınca normal. Eskiden yanlarım daha kısaydı, daha kötü duruyordu. Sabır işi bu. Uzasın da mis gibi dalgalı ya da kıvırcık saç yapayım. 😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı