Saçım Seyreldi

Hocam aile hekimi ama konu bu değil. Günde en az 4 tane ilaç tanıtımı için adam gönderiyorlar ve ışıklı kalem, kalemlik, Bluetooth'lu hoparlör gönderiyorlar. Babama sorduğumda ise hiçbir ilaç firmasıyla arasında bağ olmadığını ve gelecek en iyi ilacı yazdığını söylüyor. Doktorlara böyle önyargıyla bakılacaksa gripken ilaç yerine Ayşe Teyze'nin tavuk suyu çorbasını içebilirler.
Dediklerin doğru, hepsini aynı kefeye koyamayız fakat, öyle doktorlar tanıyorum ki hastasını kaybetti diye hüngür hüngür ağlayan, öyle doktorlar da gördüm ki odasına girince "söyle" diye tepki veren.
Son olarak saç için tam tedavi görmek isteyen hasta aile hekimine başvurmaz, babanız işi doğru yaptığı doğrudur ama :)

Hocam aile hekimi ama konu bu değil. Günde en az 4 tane ilaç tanıtımı için adam gönderiyorlar ve ışıklı kalem, kalemlik, Bluetooth'lu hoparlör gönderiyorlar. Babama sorduğumda ise hiçbir ilaç firmasıyla arasında bağ olmadığını ve gelecek en iyi ilacı yazdığını söylüyor. Doktorlara böyle önyargıyla bakılacaksa gripken ilaç yerine Ayşe Teyze'nin tavuk suyu çorbasını içebilirler.
Merak ettiği için sordum. Reprezantlar daçok dertli.

Dediklerin doğru, hepsini aynı kefeye koyamayız fakat, öyle doktorlar tanıyorum ki hastasını kaybetti diye hüngür hüngür ağlayan, öyle doktorlar da gördüm ki odasına girince "söyle" diye tepki veren.
Son olarak saç için tam tedavi görmek isteyen hasta aile hekimine başvurmaz, babanız işi doğru yaptığı doğrudur ama :)
Hocam babam eskiden acilde çalışıyordu. Sırf bir kadını hayata döndürmek için 3 saat çalıştı. Kadın hayata döndü. Sonra aynı kadın 3 ay sonra bir daha geldi. Bu sefer 1 saat çalıştı. 3.de başaramadı.

Bende de o sorun var strese ve kalıtımdan kaynaklı.
ailede kimse böyle degil. saçı dökülen var ama bu kadar erken degil.
Ne yaparsan yap kalıcı bir çözüm yok diyebilirim, ben de 23 yaşındayım. Saçımın tepesi ve önlerim resmen açık bir şekilde dönüp dolaşıyorum. Ektirmeyi planlıyorum ama nereye kadar bilemiyorum açıkcası, genetik bir durum bu, ayrıca sinir ve stresten uzak dur. :)
genetik ama bu kadar erken yaşta aile bireylerinden birinin sac açılması olmadı :(
Bende de o sorun var strese ve kalıtımdan kaynaklı.
peki şakakların tekrar kapanma gibi bir durumu var mı ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı