Saçımdaki deri soyuluyur

enesxp30

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar ben 13 yaşındayım. Normalde İstanbul'da oturuyorum. Samsun terme taşındım iş nedeniyle ve 2-3 ay sonra saçımdaki kepekler çoğalıyor yıkıyorum geçmiyor. Şampuan değiştiriyorum geçmiyor ne yapsam olmuyor. Büyük ihtamelle deri soyuluyur mu bilmiyorum kepek olsa böyle olmazdı. Acaba şöyle deyim elimi kafama koyurum kafamdaki deri yani bildiğin kazılıyor. Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar ben 13 yaşındayım. Normalde İstanbul'da oturuyorum. Samsun terme taşındım iş nedeniyle ve 2-3 ay sonra saçımdaki kepekler çoğalıyor yıkıyorum geçmiyor. Şampuan değiştiriyorum geçmiyor ne yapsam olmuyor. Büyük ihtamelle deri soyuluyur mu bilmiyorum kepek olsa böyle olmazdı. Acaba şöyle deyim elimi kafama koyurum kafamdaki deri yani bildiğin kazılıyor. Çözümü nedir?
Aynı sorundan bende de var. Sıcak suyla yıkıyorsan saçının derisini kurutuyordur. Zeytinyağıyla saçına masaj yap. 15 dakika bekle ve ardından duş al. Kafanı iyi yıka yağ kalırsa bitlenirsin.

Eczaneye gidip egzama şampuanı istiyorum de. 1-2 kullanımda yok denecek kadar azaltıyor. Aynı dert bende de vardı. Şampuan alıp kullandıktan sonra düzeldi.

Prominox şampuan vermişti bana.

Teşekkürler almayı düşünüyorum.
Ben cildiyeye gitmiştim duştan önce kafaya sürülen bir ilaç verdi ciddi ölçüde azalttı. Ayrı olarak soğuk suyla duş al.

Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı