kakarakukurukikiri
Hectopat
Bende de zincir marketlerde satılan şampuanlar kepek yapıyordu. Elraenn'in kullandığı Revox At Kuyruğu Bioten Collagen'ı kullandıktan geçti fakat alışana kadar kafanızı duştan sonra yakabilir.
Kokmaz mı?
Hocam zaten saç yağı, kremi alacağım fakat şampuan önemli. Zeytinyağını nasıl yapıyorsunuz?Hocam ben saçıma şampuan sürmeyi bıraktım. Zeytinyağı ile duruluyorum ve bu durumda kepekli tabakanın nemlendiğini, kepek oluşmasına rağmen dökülmediğini farkettim. Belki sizde de işe yarar.
Elraen gene heryerde. Olsun yaksın hocam, bakayım bi.Bende de zincir marketlerde satılan şampuanlar kepek yapıyordu. Elraenn'in kullandığı Revox At Kuyruğu Bioten Collagen'ı kullandıktan geçti fakat alışana kadar kafanızı duştan sonra yakabilir.
Başka şampuan denemedim hiç. Elidor deneyim bir.
Bilmiyorum. Kaşıyınca geliyor, deri soyulması olabilir, bu her kaşımada geliyor.
Clear Man işimi halletmiyor, Head And Shovers deneyeceğim.
Hocam zaten saç yağı, kremi alacağım fakat şampuan önemli. Zeytinyağını nasıl yapıyorsunuz?
Elraen gene her yerde. Olsun yaksın hocam, bakayım bir.
zeytinyağı ve tuzu fısfıs spreyine doldurup (bi kaşık yağa bir çimdik tuz) duş esnasında 2-3 kere saç erafına sıkıyorum. Bol su ile duruluyorum. Saçtaki yağ kıvamı neredeyse kalmamalı. Ardından havlu ile kafayı sarıp 10-15 dk bekliyorum (saçın uzunluğu farketmez. Bu işlem kabarmayı önlüyor) kurutuyorum. Hepsi bu.Hocam zaten saç yağı, kremi alacağım fakat şampuan önemli. Zeytinyağını nasıl yapıyorsunuz?
Başka şampuan denemedim hiç. Elidor deneyim bir.
Bilmiyorum. Kaşıyınca geliyor, deri soyulması olabilir, bu her kaşımada geliyor.
Clear man işimi halletmiyor, head and shovers deneyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.