Saçımdaki kepekler gitmiyor

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Clear Man kullandım. Evde o vardı. Saçımı kurularım, düzgün şampuan kullanırım ama geçmiyor. Ne yapmam lazım?

Clear Man kullandım. Evde o vardı. Saçımı kurularım, düzgün şampuan kullanırım ama geçmiyor. Ne yapmam lazım?

Hocam aynı şey benim başıma da geldi ve hala da var. Benimki muhtemelen şampuan değişikliği. Şampuan değiştirdim kepek başladı bir anda. Şampuan bitince eski kullandığım şampuanı alıp deneyeceğiz. Sizin ki o yüzden olabilir mi denediniz mi hiç?

Eğer çoğunlukla aynı şampuanı kullanıyorsanız sıkıntı yok saç derisi o şampuana alışır ama farklı bir şampuana geçerseniz sıkıntılar oluşabilir.

Hocam aynı şey benim başıma da geldi ve hala da var. Benimki muhtemelen şampuan değişikliği. Şampuan değiştirdim kepek başladı bir anda. Şampuan bitince eski kullandığım şampuanı alıp deneyeceğiz. Sizin ki o yüzden olabilir mi denediniz mi hiç?
Başka şampuan denemedim hiç. Elidor deneyim bi.
Kepek mi yoksa egzama mı? Saçını düzgün şekilde kurulayabiliyor musun? Nemlendirici kullanıyor musun? Ne sıklıkla şampuan kullanıyorsun?
Bilmiyorum. Kaşıyınca geliyor, deri soyulması olabilir, bu her kaşımada geliyor.
Eğer çoğunlukla aynı şampuanı kullanıyorsanız sıkıntı yok saç derisi o şampuana alışır ama farklı bir şampuana geçerseniz sıkıntılar oluşabilir.
Clear Man işimi halletmiyor, Head And Shovers deneyeceğim.

Hocam ben saçıma şampuan sürmeyi bıraktım. Zeytinyağı ile duruluyorum ve bu durumda kepekli tabakanın nemlendiğini, kepek oluşmasına rağmen dökülmediğini farkettim. Belki sizde de işe yarar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı