Saçımı uzatmak istiyorum nasıl kestirmeliyim?

Hocam 3 kuaförü aynı yere koy 3'ü de farklı şey anlatır sana. Ben sana diyorum ki yıllardır saç uzatıyorum. Eğer saçın nemini verip 5-6 ayda bir kırıklarını aldırırsan mis gibi sağlıklı uzar o saç. Eğer dökülme problemi yoksa arada bir saçı yağlandırmakta iyi gelir.
Hocam bende size kestirin derken şekilsiz uzayan yerleri kestirin dedim. Bazı saçlar var o saçın bir kısmı şekilsiz uzar. O zamanda da o bölümün şekle girmesi gerek. Bende sana bunu söylüyorum.

Hocam bende size kestirin derken şekilsiz uzayan yerleri kestirin dedim. Bazı saçlar var o saçın bir kısmı şekilsiz uzar. O zamanda da o bölümün şekle girmesi gerek. Bende sana bunu söylüyorum.
Tamam dostum ben seni anladım ama sen beni pek anlamadın 🙃 Saç uzatmak sabır ister belli uzunluğa gelmeden kesip eşitlenmez bile. Yukarıda arkadaş ayda kestirin demiş düşün!

Tamam dostum ben seni anladım ama sen beni pek anlamadın 🙃 Saç uzatmak sabır ister belli uzunluğa gelmeden kesip eşitlenmez bile. Yukarıda arkadaş ayda kestirin demiş düşün!
Zaten 4 - 5 ayda falan kestirilir o saç. Çünkü benim kuzenlerim de uzattı bende uzattım biz bu yöntemi uyguladık ama sizin uyguladığınız yöntemi bilmem. Biz kuaförde 5 ayda bir o saçı şekillendirirdik yani şekil almayan bölge varsa orayı falan keserdik. Birde hocam saç uzarken o saç çok şekilsiz bir dönemden geçer benim de saçım o şekilsiz dönem geçtikten sonra saçım şekil almaya başladığı zaman şekil almayan yerleri az bir kestirip şekillendirirdim. Bu işlemler her saç için değişir yani. İyi akşamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı