Hocam 3 kuaförü aynı yere koy 3'ü de farklı şey anlatır sana. Ben sana diyorum ki yıllardır saç uzatıyorum. Eğer saçın nemini verip 5-6 ayda bir kırıklarını aldırırsan mis gibi sağlıklı uzar o saç. Eğer dökülme problemi yoksa arada bir saçı yağlandırmakta iyi gelir.
Hocam bende size kestirin derken şekilsiz uzayan yerleri kestirin dedim. Bazı saçlar var o saçın bir kısmı şekilsiz uzar. O zamanda da o bölümün şekle girmesi gerek. Bende sana bunu söylüyorum.
Hocam bende size kestirin derken şekilsiz uzayan yerleri kestirin dedim. Bazı saçlar var o saçın bir kısmı şekilsiz uzar. O zamanda da o bölümün şekle girmesi gerek. Bende sana bunu söylüyorum.
Tamam dostum ben seni anladım ama sen beni pek anlamadın Saç uzatmak sabır ister belli uzunluğa gelmeden kesip eşitlenmez bile. Yukarıda arkadaş ayda kestirin demiş düşün!
Tamam dostum ben seni anladım ama sen beni pek anlamadın Saç uzatmak sabır ister belli uzunluğa gelmeden kesip eşitlenmez bile. Yukarıda arkadaş ayda kestirin demiş düşün!
Zaten 4 - 5 ayda falan kestirilir o saç. Çünkü benim kuzenlerim de uzattı bende uzattım biz bu yöntemi uyguladık ama sizin uyguladığınız yöntemi bilmem. Biz kuaförde 5 ayda bir o saçı şekillendirirdik yani şekil almayan bölge varsa orayı falan keserdik. Birde hocam saç uzarken o saç çok şekilsiz bir dönemden geçer benim de saçım o şekilsiz dönem geçtikten sonra saçım şekil almaya başladığı zaman şekil almayan yerleri az bir kestirip şekillendirirdim. Bu işlemler her saç için değişir yani. İyi akşamlar.