Saçın sabit durması için tavsiye

Maybach

Kilopat
Katılım
18 Ekim 2015
Mesajlar
2.095
Makaleler
2
Çözümler
3
Merhaba, sabah evden çıkarken saçınızı yapıyorsunuz, güzelce ve düzenli oluyor. Sonra okula bir geliyorsunuz 2-3 koşmadan sonra saçın bazı kısımları dağılmış. Tüm gün sabit durmasını istiyorum. Ama öyle keko gibi, serseri gibi jolelerden istemiyorum. Dizilerde felan olur ya, oyuncuların saçları sabit duruyor ne yapsalarda. Sprey veya krem gibi bir şey var mı bunun için, önerilerinizi bekliyorum.
 
Yani film yıldızlarının saçı gibi güzel olsun diyorsan her gün saçına bir sürü krem sürmen gerekiyor. Bu hem yorucu hemde çok masraflı o nedenle sprey daha mantıklı. Bir kerelik deneyebilirsin pahalı değil zaten. Apaçilik muhabbeti tipe ve saç kesimine de bağlı :D
 
Saçı çok yumuşak biri olarak vaks kullanıyorum. Okula gitmeden önce vaktim olursa saçımı yıkıyorum, fön makinesiyle biraz kuruttuktan sonra(tamamen kurutma, hafif nemli olması lazım) vaks sürerek fırçayla istediğim şekli veriyorum. Böyle yaptığım zaman akşama kadar sorun çıkarmıyor saçlarım:).
 
@Thermes direk sürsen olmuyor mu :D Bir de saçlarıma fön çekmeden, herhangi bir şey sürmeden, ıslatmadan istediğim şekli verebiliyorum o konuda bir sıkıntım yok.
 
Dizilerde sürekli sabit gözüküyor saçlar çünkü her sahne öncesi saç makyaj olayı oluyor. Keşke hayat oradaki gibi olsa.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı