Endeneme sınavları iptal etti

Ömer S

Hectopat
Katılım
22 Aralık 2020
Mesajlar
359
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Endeneme kurumunu YKS'ye hazırlanan arkadaşlar az çok bilir. Diğer deneme külüplerine göre daha az sınav, daha fazla para olan bir kulüp. Diğer kulüplerden ayıran en büyük özelliği kendi tabirleriyle "gerçek sınav deneyimi'ni" yaşatmaktı. 3 adet tıpkı prova sınavı yapacaklardı sözde. 1.'si aralık ayında gerçekleşti. Ama en önemlileri olan sınavdan yaklaşık 1 ay önce peş peşe olan TYT ve AYT sınavları'nın bugün iptal edildiği duyuruldu. Sebebi ise final sınavları ve ÖSYM'nin sınavı öne çekmesi. Bunu telafi olarakdan zaten yapacakları 2 sınava ek 2 tane ephesus yayınına ait TYT ve AYT sınavları. Ben YKS öğrencisi olarak bu yayını hayatımda duymadım. Gerçekten Endeneme'ye yakışmadı. Daha az para vererek çok daha kaliteli bir kulübe yazılabilirdim. Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz neler?
 
Paranızı geri alma şansınız var mı?
Sanırım yok sınavların %90'ı bitti zaten ben yine özelden yazdım dönüş yapmadılar.

Endeneme'nin böyle bir amatörlük yapacağını beklemezdim. Ephesus Yayınları ise ortalama bir paket deneme yayını. Karizmayı çok fena çizdi Endeneme.
Kesinlikle. Bence seneye bir rakip çıkması lazım bunlara. Bu şekilde Türkiye Geneli yapan olmadığı için rakipleri yok piyasada. Ondan bu rahatlık sanırım.
 

Geri
Yukarı