Roma İmparatorluğu
Centipat
Saçınızdan memnun musunuz? Ben memnunum, saçım kızıl, kısa ve düz. Soru şu: Saçınızdan memnun musunuz?
Sert, sık, siyah ve hafif dalgalı. Memnunum.
İnce telli, koyu kahve ve dümdüz. Şekil almaz falan ama dağınık kullanıyorum zaten o nedenle iyi. Tek sıkıntısı son birkaç yıldır çok dökülüyor
Hayır memnun değilim sabah uyandığımda sürekli yıkamam lazım sertler çok ne yapabilirim bilmiyorum. Bu bana mı özgü yoksa diğer insanlarda da var mı acaba?Saçınızdan memnun musunuz? Ben memnunum, saçım kızıl, kısa ve düz. Soru şu: Saçınızdan memnun musunuz?
Saçım ince telli ancak Gür çıkıyor dalgalı bir yapısı olduğu için Aslında memnunum ancak alnımın çok geniş olması ve kafamın arkadan düzgün bir şekli olmaması sebebiyle çok da verimli ve güzel modeller çıkartamıyorum![]()
Hayır memnun değilim sabah uyandığımda sürekli yıkamam lazım sertler çok ne yapabilirim bilmiyorum. Bu bana mı özgü yoksa diğer insanlarda da var mı acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.