Saçlar nasıl yumuşatılır?

• Konuyu başlatan Nikey
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 432

Nikey

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ben nickey. Bugün size uzun zamandır merak ettiğim ve beni rahatsız eden bir sorum olacak. Saçlarımı nasıl yumuşatabilirim? Çok sert. 14 yaşındayım yani saçım aşırı derece sert. Tarakla bile tararken çok acıtıyor. Hep yumuşak ve uzun saçlarım olsun isterdim. Ne önerirsiniz doğal yöntem olarak? Para işi sıkıntı çünkü (saçlarımın uzamasında bir sıkıntı yok). Aynı zamanda bazen saçıma dokununca saçlarım dökülüyor. Çok zorlarsam saç dökümü çok yok ama ona nasıl çözüm bulabilirim doğal olarak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, ben nickey. Bugün size uzun zamandır merak ettiğim ve beni rahatsız eden bir sorum olacak. Saçlarımı nasıl yumuşatabilirim? Çok sert. 14 yaşındayım yani saçım aşırı derece sert. Tarakla bile tararken çok acıtıyor. Hep yumuşak ve uzun saçlarım olsun isterdim. Ne önerirsiniz doğal yöntem olarak? Para işi sıkıntı çünkü (saçlarımın uzamasında bir sıkıntı yok). Aynı zamanda bazen saçıma dokununca saçlarım dökülüyor. Çok zorlarsam saç dökümü çok yok ama ona nasıl çözüm bulabilirim doğal olarak?

Market şampuanı kullanma, mümkünse saç kremi alıp kullan.

Saç kremi kullanın; saç belirli bir uzunluğu geçtikten sonra sağlıklı olmasını istiyorsanız illaki kullanmanız gereken bir şey.

Şampuan kullanma glissin saç kremini banyonun sonunda eline biraz damlat iyice yedir saçına sürüp iyice durula.
Hocam, bu öneri eli sabunla değil de nemlendiriciyle yıka gibi bir şey oluyor; önermiyorum. "No shampoo" dedikleri şey her saça iyi gelmiyor.

Hocam, bu öneri eli sabunla değil de nemlendiriciyle yıka gibi bir şey oluyor; önermiyorum. "no shampoo" dedikleri şey her saça iyi gelmiyor.

Şöyle düşün şampuanın olmadığı varsay kafamızı neyle yıkayacaktık o zaman. Şampuan kullanmak belki temizlik için gerekli olabilir ama uzun vadede zararları da var en azından haftada 2 gün şampuan kullanılabilir bence.

Aynı markanın şampuanını ve saç kremini alabilirsiniz. İsterseniz aynı şampuan ve kremin diğer ürünleri varsa onları da alabilirsiniz.

Şöyle düşün şampuanın olmadığı varsay kafamızı neyle yıkayacaktık o zaman. Şampuan kullanmak belki temizlik için gerekli olabilir ama uzun vadede zararları da var en azından haftada 2 gün şampuan kullanılabilir bence.
Dediğim gibi hocam, her saç türü için işleyen bir şey değil. Düz saçı olanların saçları, dalgalı veya kıvırcık saçlara göre genelde daha çok yağlanır. Şampuan kullanmadığı sürece biriken aşırı yağ ve kir kepek, saçta kırık vb. sorunlara yol açıyor. Kendimden biliyorum denedim bu dediğinizi 1 sene önce yarardan çok zararı oldu.

Dediğim gibi hocam, her saç türü için işleyen bir şey değil. Düz saçı olanların saçları, dalgalı veya kıvırcık saçlara göre genelde daha çok yağlanır. Şampuan kullanmadığı sürece biriken aşırı yağ ve kir kepek, saçta kırık vb. sorunlara yol açıyor. Kendimden biliyorum denedim bu dediğinizi 1 sene önce yarardan çok zararı oldu.

Doğrudur hocam fakat dediğim gibi insan doğasında zaten olmayan bir şey saçların en doğal ve güzel halini görmek için kimyasallardan uzak durmak gerekebiliyor tabii bunun hastalığı var o su var bu su var en azından diğer market şampuanlarına göre doğal bir şeyler kullanılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı