Saçlara kolay şekil verip saçları yumuşatmak için neler alınmalı?

Yaşım 17 olacak ve nasıl middle part yaptırabilirim? Veya hangi saç modeli bana olur?

Eki Görüntüle 2344487
Böyle saçımın falan olmasını istiyorum.

Kusura bakmayın biraz küçük zannettim sizi maalesef saçınıza bu model olmaz perma yaptırsaniz da pek yakışmaz gibi duruyor yine de böyle olmasa da yapmak isterseniz saçınızı uzatıp iyi bir berbere bu fotoğrafı gösterip köpük Vigo aparatı ve bukle krem ile şekil vermeyi deneyebilirsiniz.

Wolfcut middle part yazsan çıkar bu model.

Dostum bu arada bence kaşları alma doğallığı bozuyor çok yapay rezalet gözüküyor bence ortası hariç alınmamalı tabi sen yakıştırıyosan o ayrı fikrimi söylemek istedim naçizane

Yumuşatmayı bilmem de şekil vermek için wax üstüne sprey sık bütün gün bozulmaz. Saç köklerine uygulamadığın müddetçe bir şey olmaz saç dökülmesi %99 genetiktir (kalan yüzde bir de stres , kimyasal tesir vs) yok creatinemiş yok jöleymiş bunlar saç dökmez. Köpük vs de şekil verir ama bence en iyisi mat bir wax üstüne saç spreyi

Bir de uyguladığın gün yatmadan önce saçını yıka o şeyleri sürüp de öyle uyuma yani
Saçın dökülmesi genetik falan değil, benim ailemde kimsenin saçı fazla dökülmez ama benim saçım fazla dökülüyor o zaman genetik olarak benimde dökülmemesi lazım değil mi? Herkesin saç derisi saç tipi farklıdır. Ama bu ürünlerin bilimsel olarak düzenli kullanımda saç döktüğü kanıtlandı.

Saçın dökülmesi genetik falan değil, benim ailemde kimsenin saçı fazla dökülmez ama benim saçım fazla dökülüyor o zaman genetik olarak benimde dökülmemesi lazım değil mi? Herkesin saç derisi saç tipi farklıdır. Ama bu ürünlerin bilimsel olarak düzenli kullanımda saç döktüğü kanıtlandı.
Genetik faktörler senin ailende olan veya olmayan bir şeyin yüzde yüz olacağı veya olmayacağını ortaya koymaz. Örneğin senin annende tip 1 diyabet yoktur babanda da yoktur ama sende vardır. Anne babamda olmaması sende de yüzde yüz olmayacağı anlamına gelmez. İhtimalini azaltır sadece.

Ayrıca jöle hariç hiçbirinin saç döktüğüne dair bir çalışma görmedim ben varsa paylaşabilir misin. Yalnızca wax ı saç köklerine uygulamanın zararlı olduğunu söylüyorlar ama makale görmedim o konu hakkında , yalnızca söyleniyor

Dostum bu arada bence kaşları alma doğallığı bozuyor çok yapay rezalet gözüküyor bence ortası hariç alınmamalı tabii sen yakıştırıyosan o ayrı fikrimi söylemek istedim naçizane.

Hocam doğallığı bozmakla ne alakası var kaşlar yandan taşında veya uzayınca güzel durmuyor işini bilen birine aldırırsan hiçbir problem yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı