Saçlardaki inatçı kepek nasıl geçer?

cti real

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İzmir/Bayraklı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Galax RTX 2060 Super 3 fan, Ryzen 5 5600, RipJaws 2x8 3200 mHz RAM, B550M, 650W Rampage PSU
------------------------------------------------------------------------------------------------
Excalibur 27 inç 200 Hz monitör, Wraith W75 V2, Fantech Helios II, Wraith Spirit Of Aim, 8BitDo UltimateC2, MCHOSE V9 PRO Icy White, North Bayou F80
------------------------------------------------------------------------------------------------
Playstation 5
Meslek
Öğrenci
Son 2-3 aydır çok fena kepekleniyor saçlarım. Ne yaparsam yapayım düzelmiyor. Şampuan değiştirdim, kepek karşıtı şampuanlar denedim. "Saçını iyi durulamıyorsundur." dediler, 10 dakika aralıksız saçımı duruladım her yerini. Ne olursa olsun geçmiyor. Nasıl geçirebilirim ben bunu? Artık kafayı yemek üzereyim, omuzlarımda tuz varmış gibi hissediyorum siyah giyince.

Son düzenleyen: Moderatör:
Head&Shoulders'ın bir şampuanını kullanıyorum kepek karşıtı diye aldım şeffaf kutulu bişey garip bi şampuan daha çok arttı.

Hocam şikayetin ciddi gibi görünüyor. Sana tavsiyem dermotolog ya da cildiyeye görün.
Dermatologa gidicem en yakın zamanda zaten ama bi şekil çözmeye çalıştım geçmiyor ya. 1 saat omuzlarımı silkelemesem çok kötü görünüyorum. Birde saçlarımla oynama tikim var, saçlarımın dibinde kabuk gibi bişeyler çıkmıştı bir defasında tesadüfen o zamandan beri saçlarımın diplerini kazıyorum parmaklarımla sürekli öylede kepek akıyor.

Dermatologa gidicem en yakın zamanda zaten ama bi şekil çözmeye çalıştım geçmiyor ya. 1 saat omuzlarımı silkelemesem çok kötü görünüyorum. Birde saçlarımla oynama tikim var, saçlarımın dibinde kabuk gibi bişeyler çıkmıştı bir defasında tesadüfen o zamandan beri saçlarımın diplerini kazıyorum parmaklarımla sürekli öylede kepek akıyor.
Valla saçlarına dikkat et, ben ihmal ettim döktüm biraz. Sen öyle yapma. Şimdiki aklım olsa doktora giderdim. Sigortan varsa bir randevu al ya da özel bir hastanede dermotologa çık maddi durumun iyiyse. Eziyet çekmekten iyidir

Valla saçlarına dikkat et, ben ihmal ettim döktüm biraz. Sen öyle yapma. Şimdiki aklım olsa doktora giderdim. Sigortan varsa bir randevu al ya da özel bir hastanede dermotologa çık maddi durumun iyiyse. Eziyet çekmekten iyidir
14 yaşındayım, annemin sigortası var problem olmuyor o yüzden devlete görünebiliyorum.

Yanları silkeledim biraz. Çıkana bakın. Korkunç.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-12-08 saat 11.33.15_e2db6639.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-12-08 saat 11.33.15_e2db6639.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 4
  • WhatsApp Görsel 2025-12-08 saat 11.33.15_e2db6639.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-12-08 saat 11.33.15_e2db6639.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri