Saçlarım çok sık ve sert

Saçlarım düz. Çok kalın ve sık olduğu için şekil vermekte zorlanıyorum. Duştan sonra girdiği şekilden de bir daha yıkanmadan çıkmıyor. Duştan sonra ne yapmalıyım? Nasıl yumuşatabilirim önerileriniz var mıdır? Dalin şampuanın yumuşattığını söyleyenler oldu ama denemedim. Belki onu deneyebilirim.

Kıliyır'ın kolay şekil alan saçlar diye şampuanı var. Büyük kutuda olmaz küçük kutularda satılıyor. Bu arada şampuan sürüp geçmeyin şekil verecekseniz fön şart.
Hocam benimki de tam tersi çok ince ve yıkanınca saçlarım şekil almıyor hemen bozuluyor. Yumuşatıcı şampuan diye bir şey varsa bir onu deneyin.
Aslında amacım belli bir şekil vermek değil, dağınık durmasını istiyorum ama saçlarım sert olunca girdiği şekilden çıkmıyor.

Aslında amacım belli bir şekil vermek değil, dağınık durmasını istiyorum ama saçlarım sert olunca girdiği şekilden çıkmıyor.
Saçını her gün yıka ve saç kurutma makinesiyle kurutma kendi kendine kurusun 1 saate kuruyor sen sadece nası durmasını istiyosan elinle şekil ver kuruyunca daha iyi şekil verirsin ben böyle yapa yapa yumuşattım saçı şimdide en ufak rüzgarda dağılıyor mecbur sprey sıkmak zorunda kalıyorum. Saçın kısaysa da pek bişey bekleme biraz uzat yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı