Saçlarımı kesmeli miyim?

barisakarsu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF A15 Laptop
GPU: RTX 4050
CPU: Ryzen 7 7435HS
RAM: 16 GB
SDD: 1 TB + 512 GB
Merhabalar, 2 senedir özenle uzattığım, emek verdiğim omuzlarıma kadar gelen saçlarımı gıda sektöründe çalışacağımdan ötürü kesmemi istedi patron. Aslında toplasam sorun yokmuş ama bölge sorumlusu denetime geldiğinde sorun çıkabilirmiş. Ben kesmek istemiyorum açıkçası daha uzatmak istiyorum. Orda kadınlarda çalışıyor saçları bağlı ben de neden sorun çıkıyor? Ben de bağlıyorum + şapka takabilirim dedim kıl dökülmemesi için, zaten bağlayınca dökülmüyor. Ayrıca saçlarımı her gün yıkıyorum zaten bakımlı. Ne yapmalıyım bu konuda?

Hocam dediğiniz gibi bağlayarak + bone vb. takarak halledebilirsiniz. Hatta öyle iyi gizlersiniz ki saçınızın uzun olduğu bile anlaşılmaz. Sanki sektörde hiç uzun saçlı kadın yok. Biri gelip sorarsa saçların niye uzun kadın çalışanları örnek verin. Kesmeyin kesinlikle.

Merhaba, 2 senedir özenle uzattığım, emek verdiğim omuzlarıma kadar gelen saçlarımı gıda sektöründe çalışacağımdan ötürü kesmemi istedi patron. Aslında toplasam sorun yokmuş ama bölge sorumlusu denetime geldiğinde sorun çıkabilirmiş. Ben kesmek istemiyorum açıkçası daha uzatmak istiyorum. Orada kadınlarda çalışıyor saçları bağlı ben de neden sorun çıkıyor? Ben de bağlıyorum + şapka takabilirim dedim kıl dökülmemesi için, zaten bağlayınca dökülmüyor. Ayrıca saçlarımı her gün yıkıyorum zaten bakımlı. Ne yapmalıyım bu konuda?

Bone takın bir şey olmaz.

Sanırım kesmeyeceğim bu yorumlardan sonra. Çalışacağım yerde ki üstüm çok bir şey demedi ama denetime gelirlerle sıkıntı çıkartırlar dedi sadece. Şapkayla, boneyle falan hallederim. Teşekkür ederim

Hocam dediğiniz gibi bağlayarak + bone vb. takarak halledebilirsiniz. Hatta öyle iyi gizlersiniz ki saçınızın uzun olduğu bile anlaşılmaz. Sanki sektörde hiç uzun saçlı kadın yok. Biri gelip sorarsa saçların niye uzun kadın çalışanları örnek verin. Kesmeyin kesinlikle.
Evet bir sıkıntı çıkacağı düşünmüyorum ama içime bi kurt düştü patron öyle diyince. Teşekkür ederim :D.

Merhabalar, 2 senedir özenle uzattığım, emek verdiğim omuzlarıma kadar gelen saçlarımı gıda sektöründe çalışacağımdan ötürü kesmemi istedi patron. Aslında toplasam sorun yokmuş ama bölge sorumlusu denetime geldiğinde sorun çıkabilirmiş. Ben kesmek istemiyorum açıkçası daha uzatmak istiyorum. Orda kadınlarda çalışıyor saçları bağlı ben de neden sorun çıkıyor? Ben de bağlıyorum + şapka takabilirim dedim kıl dökülmemesi için, zaten bağlayınca dökülmüyor. Ayrıca saçlarımı her gün yıkıyorum zaten bakımlı. Ne yapmalıyım bu konuda?
Kesme hocam bende 1.5 senedir uzatıyorum öyle kolay vazgeçilmiyor zaten

Bence kes. Para kazanacağın işten daha mı onemli?
Bazen öyle düşünüyorum. Ama bir sıkıntı olmazsa zaten şapkayla falan gizleyeceğim için kesmemin gerekeiz olduğunu düşünüyorum bazen de. Sanırım kesmeyeceğim çünkü alternatifler var ve saça bayağı emek verdim 2,5 yıl olacak Haziran'da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı