Saçma konuların açılması engellenmeli mi?

Sizce de bu tür konular onaylanmamalı mı?

• Oy verenlerin toplamı
    91
Ya muhabbet olsun diye açılan konularda sorun yok bence, ama şu Windows 11'e geçeyim mi gibi binlerce aynı konusu olan yeni konular açılmamalı.

Konu dışı kısmı ve yardım isteme konularının çoğu çöp konular bence. Sizin bahsettiğiniz gibi saçma konuların yanı sıra, bir ürün ya da bir hizmet hakkında bilgi almak için konu açan kişi o ürün ya da hizmeti aldıktan sonra "sizce almalı mıyım" diye konu açıyor. Zaten almışsın o hizmeti/ürünü daha neden konu açıyorsun, değil mi?

Bilmediğim içindi, herkesin fikir belirteceği konular değil ki teknoloji. Mantıksız bir karşılaştırma olmuş. Programlama ve GNU/Linux bölümüne bakarsanız konularda ismimi görebilirsiniz.

Burasi aşk platformumu kardeşim çok soracaksan kızlar soruyor var en alttaki açtığın konu için diyorum.

Beğenmiyorsan girme konuya dostum(!).

Okullar açılınca düzelir ortalık dediler, daha da beter oldu. Milleti engellemekten sol tıkın ömrü bitti, kim verecek şimdi bunu hesabını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…