Saçma Minecraft Videoları

İsmetrg keşke böyle bir kategoriye geçmeseydi.

#Rgölmezbusavaşbitmez diye yorum atıyorlar hep. Rg öldü siz kaçırdınız.

Bebek rg bebek rg hüsnüyü çaycı Hüseyin kaçırmış kurtarmamız lazım.

İsmetrg ye gerçekten çok şaşırdım bayağı küçüktüm onu izlerken, şimdiki küçük çocukların böyle videoları izlemesi saçma ortada içerik yok. Bebek zombi kaza yaptı ben 10 kurtardı gibi bir içerik olması bence çok saçma. Eski videolara devam etselerdi izlenmeleri düşecekti ama en azından parayı seçmeyeceklerdi. Buna YouTube kitlesi sebep oldu diyebiliriz. :(

İsmetRG keşke böyle bir kategoriye geçmeseydi.

#Rgölmezbusavaşbitmez diye yorum atıyorlar hep. Rg öldü siz kaçırdınız.

Bebek RG Bebek RG Hüsnüyü Çaycı Hüseyin kaçırmış kurtarmamız lazım.
Aynen RG öldü, İsmetRG'yi eskiden izlerdim, ama takipçilerini para için sattığı günden beri izlemiyorum. Arada sırada belki geri dönmüştür diye bakıyorum, aynı saçma sapan videolar; yorumları okuyorum, işine gelene kalp atmış, geri dön diyenlere bakmamış, cevap bile vermemiş. Bu kadar garip videodan sonra geri gelse de izlemem. Bizi bir kere para için satan, ikinci kere de para için satar.

Ah be LeHamam... Gel kurtar bizi bu durumdan 😢
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı