Saçma sapan konuşan çocuğa nasıl davranmalıyım?

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 313

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Kız arkadaşımla (sevgili değiliz) hikaye attık. Okulda sınıfın en boş çocuğu sınıf grubuna saçma sapan mesajlar attı. Sevgilin mi dedi hayır dedim. Uzattı yalan borcum yok dedim. Kimseden bir şey de saklayacak değilim dedim. Aynı evde ne yapıyordunuz vs. diye konuştu. Zaten ondan sonea uzatma şansını zorlama dedim. Takiptende çıkardım. Çocuk gerçekten aşırı boş. Cevap vermesem, ilgilenmesem daha çok konuşacak biliyorum. Geçen sene eski okulumda böyle oldu çünkü. Nasıl davranmalıyım?

Attığım hikaye mi saçmaydı abartma mı diyeceğim? 190 kişi hikayeyi görüyor. 189 kişi tepki vermiyor. Bir şey demiyor. Sadece bu çocuk saçma sapan konuşuyor. Bence sorun bunda diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın kuyruk acısı var anlaşılan. Olayı uzatacaksa onun anlayacağı dilden konuş.
Sevgilisin e*corttan beyer yerine koyan adamdan bahsediyoruz. Karakteri sıfır birisi zaten. Bende aynısını dedim. Adam gibi konuşmamdan anlamıyorsan başka türlüde konuşabiliriz diyorum. Gülüyor, alay ediyor, umursamıyor. Yarında yüzyüze böyle devam ederse bilmiyorum.

Sevgilisin e*corttan beyer yerine koyan adamdan bahsediyoruz. Karakteri sıfır birisi zaten. Bende aynısını dedim. Adam gibi konuşmamdan anlamıyorsan başka türlüde konuşabiliriz diyorum. Gülüyor, alay ediyor, umursamıyor. Yarında yüzyüze böyle devam ederse bilmiyorum.
Kendi sevdiğine bile bu kalıba sokuyorsa ne olduğu anlaşıldı hocam. Gülüp alay etmesi umursamaması şaklabanın teki olduğundan kaynaklanıyordur siz zaten başka türlüde konuşabiliriz diyerek yapmanız gerekeni yapmışsınız yarın ola hayr ola diyelim. Yarın da böyle devam ederse kendi haline bırakın derim karakteri olmayan biriyle yüz göz olarak vaktinize yazık etmiş olursunuz. Elemana fazla yüz vermeyin ve ya aynı ortam da mümkün olduğu kadar bulunmayın.

Kız arkadaşımla (sevgili değiliz) hikaye attık. Okulda sınıfın en boş çocuğu sınıf grubuna saçma sapan mesajlar attı. Sevgilin mi dedi hayır dedim. Uzattı yalan borcum yok dedim. Kimseden bir şey de saklayacak değilim dedim. Aynı evde ne yapıyordunuz vs. diye konuştu. Zaten ondan sonea uzatma şansını zorlama dedim. Takiptende çıkardım. Çocuk gerçekten aşırı boş. Cevap vermesem, ilgilenmesem daha çok konuşacak biliyorum. Geçen sene eski okulumda böyle oldu çünkü. Nasıl davranmalıyım?

Attığım hikaye mi saçmaydı abartma mı diyeceğim? 190 kişi hikayeyi görüyor. 189 kişi tepki vermiyor. Bir şey demiyor. Sadece bu çocuk saçma sapan konuşuyor. Bence sorun bunda diye düşünüyorum.
İşi kavga boyutuna sürüklemeyin hocam görmezden gelin sizinle uğraşmaya çalışıyor kendi aklınca. Sorun bahsettiğiniz elemanda tabii ki sizin herhangi bir yanlışınız yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı