Steam Sadece 1 oyun paylaşmak mümkün mü?

Aile Yönetimi -> Yönet -> (sizi çocuk olarak eklemeli) İkili ok işaretine basın -> Bu kullanıcı için ebeveyn kontrollerini etkinleştir -> Tümünü reddet'e basın -> İstediğiniz oyunun üzerine basarak oyunu aktifleştirin

Aile Yönetimi -> Yönet -> (sizi çocuk olarak eklemeli) İkili ok işaretine basın -> Bu kullanıcı için ebeveyn kontrollerini etkinleştir -> Tümünü reddet'e basın -> İstediğiniz oyunun üzerine basarak oyunu aktifleştirin
Hocam arkadaşımın gurubunda tüm sülalesi var tanımadığım insanlar oyunlarimi oynasın istemiyorum ben sadece arkadaşım kütüphanesinden 1 oyun oynicam napmam lazim

Hocam arkadaşımın gurubunda tüm sülalesi var tanımadığım insanlar oyunlarimi oynasın istemiyorum ben sadece arkadaşım kütüphanesinden 1 oyun oynicam napmam lazim
Öyle bir özellik olduğunu sanmıyorum, ailedeki herkes birbirinin kütüphanesinden yararlanabilir. Neden istemiyorsunuz ki? Herhangi bir zararı yok. Zaten tüm oyunlarınızı oynayamıyorlar.

Hocam arkadaşımın gurubunda tüm sülalesi var tanımadığım insanlar oyunlarimi oynasın istemiyorum ben sadece arkadaşım kütüphanesinden 1 oyun oynayacagım ne yapmam lazim.

Oyunlarını oynamalarının sana zararı ne ki?

Hocam çok oyunum yok 10 kişi 10 tane oyunu oynarsa ben ne oynayacagım.

10 kişinin de aynı anda sizin oyunlarınızı aynı anda oynaması mümkün değil. Diyelim ki oynadı oyunlar sizin olduğu için siz açtığınız anda diğerinin oyundan atıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı