Sadece Aptallar 8 Saat Uyur

Tam 8 saat uyuyorum, bunu konuyu gördükten sonra 1 saniye erken kalkmaya karar verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O adam sarlatanin onde gideni hocam bosverin siz onun ne dedigini

Desenize dünyadaki insanların çoğu aptal...
Bazı bilimci, güya önde gidenler resmen saptıyorlar... Tabi fazlaca uykusuz kalınca normal görüyorum.
Tamam, az uyku insanı daha canlı tutabilir (ki bu bile insana göre değişiyor) ancak bu aldığı uyku ona yeterli gelmiştir anlamına gelmiyor kanımca.
Yok yok, valla bazen saptıyorlar, tıpkı sevdiğim bir bilimcinin insan dışkısının yedirilmesini işkence olarak görmemesi gibi.

Bu kitabı yazan kişi, kendisi de önceden 8 saat uyuyormuş galiba sonradan böyle kitap yazma ğereği duymuş.

Uyku insan bedeninin ve zihninin bakım işlemidir, sabit disk defrag edildiği gibi insan da yeterli miktarda uyuyup dinlenmelidir. İnsandan insana ideal süre biraz farklı olabilir, yaşa göre gelişebilir. Parçalı uyku gibi alternatifler de var ama işin özü değişmiyor: Sağlıklı olmak için düzenli uyumak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…