- Katılım
- 2 Şubat 2020
- Mesajlar
- 1.967
- Çözümler
- 7
Evet, PC'de bir sürü sıkıntı var ve son olarak format atacağım. Ama sadece C'ye atmak istiyorum (Windows'un kurulu olduğu), D'ye atarsam 600 GB'lik oyunlar silinecek. Nasıl yapılır?
D diskini çıkartabilirsin.Evet, PC'de bir sürü sıkıntı var ve son olarak format atacağım. Ama sadece C'ye atmak istiyorum (Windows'un kurulu olduğu), D'ye atarsam 600 GB'lik oyunlar silinecek. Nasıl yapılır?
Format ile ilgili çok bir bilgim yok, ilk defa atacağım ve bu video tek başına yeterli olur mu? Başka kaynaklardan bilgi lazım mı?
Yeterli olacaktır, her şey anlatılıyor.Format ile ilgili çok bir bilgim yok, ilk defa atacağım ve bu video tek başına yeterli olur mu ? Başka kaynaklardan bilgi lazım mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.