Sadece Discord'u bilinen birinin sosyal medya hesapları bulunabilir mi?

Arkadaşlar bakın basitleştireyim anlayamadınız. Konunun dağıldığı falan yok.
Soru buydu:
Discord'da eski bir sanal arkadaşım var ama uzun süredir Discord'a girmiyor onun Instagram hesabını bulma şansım var mı?
Cevapta son yazdığım şey buydu:
Telefon numarasını bile girmeyen e-posta adresi bile fake olan insanların kullandığı bir platform burası farkında mısınız?

Kafayı yiyeceğim ya kardeşim şu ana kadar kaç arkadaşın oldu Discord'da hiç admin oldunmu hiç gerçek insanları tanıdın mı herkes fakemi zannediyorsun ikidir aynı şeyi yazıp duruyorsun.

İstisnalar kâideyi bozmaz.
O değil de tartışma platformuna döndü olay.
Ben kendi düşüncemi paylaştım sadece. Özür diliyorum. Ben Discord'u bu şekilde kullanıyorum genel olarak çoğu oyuncuda bunu yapıyor yani.
Doğruyu söylediğim için hepinizden özür diliyorum!

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kendi düşüncemi paylaştım sadece. Özür diliyorum. Ben Discord'u bu şekilde kullanıyorum genel olarak çoğu oyuncuda bunu yapıyor yani.

Doğru değil tanıdığım herkes gerçek kimse fake değil.

1697486618011.png

@718242

Yanlış bilgi veriyorum diye eklemen gerek.

Ergenlik damarın tuttu herhalde. Burası insanların bilgi almak için girdiği bir platform senin profile Instagram adresi ekleniyor demenle adam arkadaşını bulabilecek mi sanıyorsun gerçekleri söyle benim gibi. Hesaba ekleniyor başka bir şey adam sana diyor ki bulabilir miyim?

Delikanlı gibi cevap verip bulamazsın diyen bir tek ben miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ergenlik damarın tuttu herhalde. Burası insanların bilgi almak için girdiği bir platform senin profile Instagram adresi ekleniyor demenle adam arkadaşını bulabilecek mi sanıyorsun gerçekleri söyle benim gibi. Hesaba ekleniyor başka bir şey adam sana diyor ki bulabilir miyim?

Yahu sabahtan beri konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun bir dediğin diğerini tutmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı