Sadece diyetle 15 kilo verilir mi?

Çatlaklar oluşuyor estetik durmuyor bende mevcut.

David goggins araştırabilirsiniz, 3 ayda 51 kiloyu 0 deri sarkması ile veriyor. İstenildiği zaman yapılmayacak şey yok. Diyetisyene vereceğiniz parayla bir dumbell seti alabilirsiniz, evde yapılacak hareketler de hipertrofi açısından fena olmayacaktır. Potasyum alımını arttırmalı, sodyumu azaltmalısınız (potasyum için patates, muz vb.) Bir kan tahlili vererek de eksik olan vitamin, mineralleri alabilirsiniz özellikle D vitamini eksiğiniz varsa her şeyden önce bir D vitamini alın, D vitamini çoğu hormonun öncüsüdür sağlıklı bir yaşam için gerekli.

Kaç kilodan düşeceğiniz önemli hocam, sadece biraz daha fazla yürüyerek bile verebilirsiniz belki de. İllaki spor yapmak için salona gitmek gerekli değil kalori yakmak istiyorsanız koşmak gibi aktiviteler bedava.

90 kilodan 75 kiloya dusmek istiyorum.

Spor salonu evime biraz uzak kalıyor ve niye bilmiyorum ama yapamam gibi geliyor.

Bir şey olmaz yaparsın. 1 yıldır spor yapıyorum. Her pazartesi çarşamba ve cuma spora giderken o kadar üşeniyorum ki sana anlatamam. Hem senin için kardio olur. Sadece oturduğun yerden kalori açığı oluşturman biraz zor olur. Spora gitsen 3500 kalori yaksan günlük 2000 besin alsan 1500 kalori açığın olur. Fakat spora gitmesen 2500 kalori yaksan 2000 kalori alsan 500 kalori açığın olur süreyi neredeyse 3 kat hızlandırırsın tabii rakamlar örnek.

Spor yapmadan kilo verirsen evet sarkma olur(Yani aşırı kilo verirsen mesela bir ayda 8 kg gibi). Bunun aslında başka nedenleride var mesala vücudun kendini toparlamaya fırsat vermeden daha hızlı kilo verirsen bu vücutta sarkmaya neden olur. Çözüm yürüyüş yapabilirsin ve günlük yediğin miktarı azaltabilirsin örnek ilk başlarda 1 tabak yemek yiyorsan 0.75 yani artık 2 3 kaşık az tabağına yemek al öyle başla hafta 3 5 gün günlük 1 saat normal tempoda yürüyüş yapabilirsin. Sonra bünyen zamanla alışınca başta yediğin yemeğin yarısına tabak başına düşebilirsin. Daha sonrada artık yemeklerinde yağ oranını düşürüp ve ekmeği kesersen bu şekilde devam edersen uzun vadede sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsin. Ha diyeceksen sen yaptın mı? Evet benim kilom biraz fazla olduğu için kısa vadede biraz fazla kilo verdim ama son 6 ayda biraz üşengeçlikten ve can sıkıntısından dolayı verdiğim kiloları geri aldım. Yaşadığım olaylardan dolayı biraz tatlı ve yağlı yiyeceklere saldırdım tabi tekrar başladım. Ama yaklaşık 1 haftada 2 kilo verdim. Şimdiden başarılar.

Açıklama için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…