Sadece dumbell ile evde vücut yapılır mı?

Dumbell alacağım 5, 10, kglık evde gelişilir mi? Full body yapılıyor az da olsa baktım.
Dumbell olmadan bile yaparsin diyenler ciddi mi? Hocam sadece dumbell ile vucut yapilir ama oyle ciddi bir sey beklemeyin, yanina bench sehpasi falan alirsaniz bir tik daha iyi olabilir. Ronaldo vucudu dediginiz vucut mukemmel disiplin ve para ile olacak bir vucut, o adam asiri ozenli besleniyor duzenli olarak soguk odalara falan giriyor. Ama yine de spor salonu en mantiklisi cunku iki tane 15 kilo dumbell alsaniz bazi hareketlerde hafif kalacak bazilarinda agir ve dumbell fiyatlari da cok pahali.

Bir zaman sonra o ağırlıklar sana yetmemeye başlayacak. Hobi olarak diyorsan yine yap ama pek bir gelişim bekleme.
Yok zaten başlangıçta o kilolar sonra yükselticem

Dumbell olmadan bile yaparsin diyenler ciddi mi? Hocam sadece dumbell ile vucut yapilir ama oyle ciddi bir sey beklemeyin, yanina bench sehpasi falan alirsaniz bir tik daha iyi olabilir. Ronaldo vucudu dediginiz vucut mukemmel disiplin ve para ile olacak bir vucut, o adam asiri ozenli besleniyor duzenli olarak soguk odalara falan giriyor.
Kanki dediğim gibi onun kadar kusursuz olsun demedim sadece fit bir sıkı plaj vücudu istiyorum

Ön kol ve arka kol çalıştırabilirsiniz. Eğer düzenli şınav, barifks, mekik ve düzenli yürüyüşler yaparak bir de güzel bir beslenme programı hazırlayarak güzel bir vücut elde edebilirsiniz. Önerim olarak Ege Fitness var kendisi bu işte bayağı başarılıdır benim de spora başlamama vesile olmuştu. Güzel evde antrenman videoları var. Ekstra olarak spartacüs antrenmanları yapabilirsiniz. Her seviye için antrenmanlsrı mevcuttur.

Ön kol ve arka kol çalıştırabilirsiniz. Eğer düzenli şınav, barifks, mekik ve düzenli yürüyüşler yaparak bir de güzel bir beslenme programı hazırlayarak güzel bir vücut RL'de edebilirsiniz. Önerim olarak ege fitness var kendisi bu işte bayağı başarılıdır benimdr spora başlamam bunun sayesinde olmuştu. Güzel evde antrenman videoları var. Ekstra olarak spartacüs antrenmanları yapabilirsiniz.
Sadece kol mu yapılır dumbell ile

Technopat Haberler

Geri
Yukarı