Sadece FIFA oynamak için PS5 almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan tnw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.338
Arkadaşım aldı tatile giderken bana verdi kurdum arada FIFA'dan sıkıldığımda God of War filan oynuyordum ama bu oyunlar zaten Steam kütüphanemde de var.

Sistem yükseltmekten kastım sadece RAM ve SSD eklemek faydası olursa eğer.
Hocam dediğim gibi benim televizyonun ekranı kocaman olduğu için oyun konsolunun hayrını görüyorum ama sizin böyle bir televizyon etkeniniz yoksa PS5 çok gereksiz olur.

Arkadaşım aldı tatile giderken bana verdi kurdum arada FIFA'dan sıkıldığımda God of War filan oynuyordum ama bu oyunlar zaten Steam kütüphanemde de var.

Sistem yükseltmekten kastım sadece RAM ve SSD eklemek faydası olursa eğer.

God of War dışında PS5'e çıkmış Last of Us Part 2 ve PS4'e çıkmış Uncharted ilk 3 oyun Remastered'ı var benim oynadığım. PS4 oyunlarını da açıyor bu arada.

God of War dışında PS5'e çıkmış Last of Us part 2 ve PS4'e çıkmış Uncharted ilk 3 oyun Remastered'ı var benim oynadığım. PS4 oyunlarını da açıyor bu arada.

Haberim var ama hikayeli oyun seven biri değilim gündelik hayatımda genel olarak CS2, FIFA, GTA 5 tarzı oyunlar oynamayı seviyorum.

Sadece FIFA'ysa Series S alabilirsiniz. Cihazınız laptop, FIFA'nın PC'de optimizasyonu zaten berbat. Özel PS oyunları amaç doğrultusunda değilse Series S alabilirsiniz.

Sadece FIFA geri oyunları zaten PC'den oynuyorum ama Xbox kolu hiç bana göre değil zor geliyor.

Haberim var ama hikayeli oyun seven biri değilim gündelik hayatımda genel olarak CS2, FIFA, GTA 5 tarzı oyunlar oynamayı seviyorum.

O zaman PS5 almaya ihtiyaç yok. 3-5 tane gündelik oyun için bilgisayar almak daha mantıklı en azından bilgisayarda kısıtlı seçeneğiniz yok.

Sadece FIFA'ysa Series S alabilirsiniz. Cihazınız Laptop, FIFA'nın PC'de optimizasyonu zaten berbat. Özel Ps oyunları amaç doğrultusunda değilse Series S alabilirsiniz.
Series S alacağına PS5 alsın en azından GTA 6 çıkınca doya doya oynar. ( Ps5 Gta6 gücü yetmeyecek diyenler var Series S için Series X ' e çıkacak oyunları oynatma garantisi var bu bağlamda SS GTA6 açacaksa PS5 cayır cayır oynatır. Not : Series S satıp Ps5 aldım )

Series S alacağına PS5 alsın en azından GTA 6 çıkınca doya doya oynar. ( PS5 GTA6 gücü yetmeyecek diyenler var Series S için Series X'e çıkacak oyunları oynatma garantisi var bu bağlamda SS GTA6 açacaksa PS5 cayır cayır oynatır. Not: Series S satıp PS5 aldım )

GTA 6'yı oynatacak bir sistemim var zaten aşağı yukarı sadece FIFA oynamak için Series S almayı düşünüyorum.

Size önerim ikinci el uyguna Xbox Series S alıp kullanmanız. Sonrasında isterseniz satarsınız. Cebinizden çıkanla giren çok farklı olmaz. Sizde işinizi görmüş olursunuz.

EA FC 25 ve 1-2 yıl daha çıkacak FIFA oyunlarında sıkıntı yaşatmaz değil mi?

GTA 6'yı oynatacak bir sistemim var zaten aşağı yukarı sadece FIFA oynamak için Series S almayı düşünüyorum.

EA FC 25 ve 1-2 yıl daha çıkacak FIFA oyunlarında sıkıntı yaşatmaz değil mi?
Gta 6 oynatacak sistem olması değil burda aslında olay konsol exc çıktığında beklemeden akıcı şekilde oynamak. Tabi beklerim diyorsanız o ayrı ön sipariş ile alacak kişiler için ps5 veya ps5 pro daha sağlıklı olur. Sadece Fifa için SS en az 3 yıl sorun çıkartmaz. Çözünürlük düşsede 60 fps oynatır. İyi pc varsa kol alın SS gereksiz bence sizin için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı