Sayın hocam şimdi lütfen düşünün. Ben eğer profilimde yaşımı kapatsaydım siz benim asla çocuk olduğumu düşünmezdiniz. Oldukça saygılı ve kibar konuşuyorum. Hiç çocukça bir hareket de göstermiyorum.
Mütevazi olmuyorum şu an çünkü gerçekleri mütevazilikle çarpıtmaya gerek yok.
İnsanlar iletişimi çocukça görüyor. İnsanlar yaşımıza göre saygı gösteriyor.
Bizi yaşımıza göre yada başka özelliklerimize göre değil, söylediklerimizle eleştirsinler.
Ben eğer profilimde yaşımı kapatsaydım siz benim asla çocuk olduğumu düşünmezdiniz. Oldukça saygılı ve kibar konuşuyorum. Hiç çocukça bir hareket de göstermiyorum.
Ben severim geceleri. Sessiz ve sakin. Kimse sana karışmıyor, mis gibi. Bir de kulaklığım gelseydi müzik te dinlerdim daha da iyi olurdu. Geçen hafta kulaklık mezarlığıma yeni bir üye katıldı da.
Engellemesi kolay aslında fakat kaç kişi sever bilmem. Kurallar bu kişileri engelleyecek şekilde dizayn edilmeli. İfade özgürlüğü diye bir şey var evet ama kimse senin saçmalığını çekmek zorunda değil.
Ben takmıyorum aksine gülüyorum. Dünya'da ne kadar aptal insan olduğunu farkedip daha da gülüyorum. Ben galiba deliyim. Her şeye gülüyorum. Biri Bakırköy'ü arasın (!)