Sadece görüntü için sıvı soğutma alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar ikinci elden sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Zaten halihazırda bir kule tipi soğutucum var ve gayet iyi işini yapıyor. Ryzen 5 5600'ü 50 derecelerde tutmayı becerebiliyor yük altında iken. Ancak kasayı da değiştirdim ve soğutucu bir tuğla gibi orada yer kaplıyor ver çok da iyi gözükmüyor. Sizce sıvı soğutma alınır mı? Ekstradan ben bu sıvı soğutmanın sıvısı ile vs. uğraşmayacağım değil mi? Monte edip kullanmaya başlayabilecek miyim?

Arkadaşlar ikinci elden sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Zaten halihazırda bir kule tipi soğutucum var ve gayet iyi işini yapıyor. Ryzen 5 5600'ü 50 derecelerde tutmayı becerebiliyor yük altında iken. Ancak kasayı da değiştirdim ve soğutucu bir tuğla gibi orada yer kaplıyor ver çok da iyi gözükmüyor. Sizce sıvı soğutma alınır mı? Ekstradan ben bu sıvı soğutmanın sıvısı ile vs. uğraşmayacağım değil mi? Monte edip kullanmaya başlayabilecek miyim?
Sırf görüntü için giriş seviyesi sivi sogutma almak ileride bas agritir. Onun disinda gerisi size kaliyor.

@pawEn peki hocam giriş seviyesi olmayan 240mm bir sıvı soğutucunun maliyeti nedir?
En az 3K butce ayirmaniz lazim.
2. eli bilemem.

Thermalright pişmanlıktır aldığımdan beri anam ağladı​

Rendering, video edit vs. yüksek işlemci gücü gerektiren işlemler yapmıyorsanız zaten absürt derecede pahalı bir soğutucu almak da lüzumsuz. CPU'yu deli gibi yük altına sokacak bi şey yapmıyorsanız ben olsam görüntüsü için alırım şahsen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı