i9 13900KS için sıvı soğutma alınır mı?

14900KF alın o zaman eğer dahili grafik birimini kullanmicaksınız. En F/P o aralarında.

Fiyat performans benim için sorun değil pahlı olsa da en iyi olsun konu benim için bu.

Modeller arası performans farkı olmuyor. Soğutma yeterli olur.

Bu konuda çoğ kişi farklı şeyler söylüyor bu yüzden emin olmak istemişti bir de bir şey daha sormak istiyorum attığım kasada ki soğutucudan 1 tane daha alıp aynı kasaya takabiliyor muyum cahillimi maaruz görün.

Performans olarak aynılar düz k ile kf'nin içinde sadece dahili grafik birimi yok. Ekran kartı olduğu için önemsiz bence bu. Ek olarak Türkiye'ye özel tasarım klavye ve farede geldi.
Dahili grafik birimi ne bilmiyorum 😔

Performans olarak aynılar düz k ile Kf'nin içinde sadece dahili grafik birimi yok. Ekran kartı olduğu için önemsiz bence bu. Ek olarak Türkiye'ye özel tasarım klavye ve farede geldi.

Evet onları da gördüm onlarla beraber sipariş edeceğim.

Ekran kartı gibi düşünün. Ancak çok çok daha güçsüz hali. Ekran kartı olmadan görüntü almak için kullanılır genellikle.

Anladım teşekkürler dediğiniz gibi gerçekten gereksizmiş.

Ekran kartı gibi düşünün. Ancak çok çok daha güçsüz hali. Ekran kartı olmadan görüntü almak için kullanılır genellikle.

Yani hocam kısaca sorduğum sorunun cevabı olarak en güçlü Intel işlemci 14900k diyorsunuz ve o soğutmanın yeterli olacağını söylüyorsunuz değil mi?

Fiyat performans benim için sorun değil pahlı olsa da en iyi olsun konu benim için bu.

i9 14900K tam olarak fiyat performans olmamış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım teşekkürler dediğiniz gibi gerçekten gereksizmiş.

Yani hocam kısaca sorduğum sorunun cevabı olarak en güçlü Intel işlemci 14900k diyorsunuz ve o soğutmanın yeterli olacağını söylüyorsunuz değil mi?

Evet, Intel tarafında en güçlü diyebiliriz ve soğutma yeter.
Hocam sistem geldimi fotoğraflarıyla beraber burada paylaşabilir misiniz? Bende çok merak ediyorum sistemi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı