Enes Gökhan Yıldırım
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar. Yukarıda belirttiğim gibi bilgisayarımı önceden kullanırken normal bir şekilde overclock yapabiliyordum. Format atmak zorunda kaldım. Format attıktan sonra overclock yapamadım. Güvenli modda başlatıp denedim ve sorun çözüldü. Normal başlatınca overclock yapamıyorum. Sistem belirtmeye gerek duymuyorum 2 senedir düzenli olarak düşük ölçüde yükseltiyorum hiçbir zaman sorun yaşamadım. Windows tüm güncellemeleri yaptım, sistemim orijinal. Kullandığım program AMD GPU Clock Tool. Yardımlarınızı bekliyorum.
(Overclock yapınca sistemim Default ayarlara geri dönüyor ve çizilmeler oluşuyor.)
Edit: Maximum MHz 700 fakat ben 800 yapabiliyorum. GPU-Z programından baktım 700 de kalıyor. Sanırım bir şekilde bu limiti aşmam gerek ve bu limit güvenli modda aşılıyor.
(Overclock yapınca sistemim Default ayarlara geri dönüyor ve çizilmeler oluşuyor.)
Edit: Maximum MHz 700 fakat ben 800 yapabiliyorum. GPU-Z programından baktım 700 de kalıyor. Sanırım bir şekilde bu limiti aşmam gerek ve bu limit güvenli modda aşılıyor.
Son düzenleme: