Merak ettiğim şey acaba Güneş sistemimizin dışında bir insan türü var mı? Aynı şekillerde evrimleşmemiz çok çok düşük hatta imkansıza yakın bir olasılık ancak güzel bir tesadüf olurdu.
Olabilir, belki bize gönderdikleri radyo frekansları ya da bizim onlara gönderdiğimiz radyo frekanslari onlarla uyuşmadığı içinde şimdiye kadar iletişim kuramamista olabiliriz.Belki de insan denen canlının algılama kapsamı dışında olan canlılar vardır.
Evet belki ama bana bu tarz şeyler de metafizik gibi geldiğinden pek düşünmüyorum böyle şeyleri.Olabilir, belki bize gönderdikleri radyo frekansları ya da bizim onlara gönderdiğimiz radyo frekanslari onlarla uyuşmadığı içinde şimdiye kadar iletişim kuramamista olabiliriz.
Belki de gelişmedeki en önemli unsur hafıza. Hafızamız olmasa belki bunlar da olmazdı. Diğer canlılarda hafıza tam olarak nasıl bilmiyorum. İçgüdü mü yoksa hafıza mı onlardaki?
Ben de tam onu diyorum zaten. Yorumumu doğru anladığına emin misin? Canlıların yaratılıp yaratılmamış olduğu senin inancındır ve herkes böyle olduğunu düşünüyormuş gibi yaratıldı dememelisin diyorum, ki bu da senin dediğinle aynı şey. Ayrıca canlılar "yaratıldı" diyen bir adamın İslam'a "arap dini" olarak hitap etmesi de garip.@OffbeatDebate71
21 YY dayızBilim çağındayız.
Sen Arap dinine inanıyor olabilirsin ama herkes inanmak zorunda değil
İnanç senin inancın. Beni ilgilendirmez
İstediğine inanabilirsin.
Saygı duyalım demen de komik. Yaratıldı dedi tüh tüh tühh. Nasıl bunu diyebilir falan baya komiksiniz.
Bu kelimelere anlamını kötüleyen sizsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.