Sadece isimle dava açılabilir mi?

Anladım dediğinizi ancak bende diyorum ki, bunu gidip bir savcıya söyleseniz suçlu olarak hesabını çaldıran kişiyi bulmaz büyük ihtimalle. Siz diyorsunuz ki gerekli önlemi almadıysa çaldıran da suçludur çalanda. Ancak bu dediğiniz sadece sizin için geçerli. Sizin bakışınıza göre çaldıran da suçlu olabilir. Ama dediğim gibi dava açılma durumunda savcı, hakim hesabını çaldıran kişiye dikkat etseydin diyerek evine yollayacağını sanmam.

Son düzenleme:
Çalan kişi suçsuz oluyor ne alaka.
Market suçsuz oluyor onu diyorum.

Market görevlileri müşteriyi uyarmak zorunda değil unuttuklarına dair, görmemiş te olabilirler.

Arkadaşım ona bir şey demedim zaten. Ben çalan adama diyorum. Sunucu da suç demiyorum.

Market görevlileri müşteriyi uyarmak zorunda değil unuttuklarına dair, görmemiş te olabilirler.
Önce yazdığımı iyi okuyup anlamanızı öneririm. Benim başta ne dediğimi de okuyun

Arkadaşım ona bir şey demedim zaten. Ben çalan adama diyorum. Sunucu da suç demiyorum.

Önce yazdığımı iyi okuyup anlamanızı öneririm. Benim başta ne dediğimi de okuyun.
Ben çoğu site dedim zaten hesabı çalan kişi suçsuz diye hiçbir şey demedim.

Beyler sanırım sorun çözüldü. Onun dediği şeyi yaptım. Dava varmı şimdi dedim. Oda yok yok dedi.

Market görevlileri müşteriyi uyarmak zorunda değil unuttuklarına dair, görmemiş te olabilirler
Tamam zaten ona bir şey demiyorum sonda yazdığım iki cümle de market örneği üzerinden demiştim zaten, sorumluluğu üstüne almamak için der diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…