Sadece isimle T.C. bulunabilir mi?

Artık internet ortamında genelde discordlarda satılan panellere sahip olan herkes, herkesin TC'sini rahatlıkla bulur. Tek bilmesi gerek tam isim ve soyisim. Daha detaylı bilgilere sahipse bulması daha da kolaylaşır çünkü aynı isimde bir sürü insan var. Bir kere seni bulduğu zaman tüm sülalene bakabiliyorlar.

Bugün okulda arkadaşım isminle T.C.'ni bulabilirim dedi. Bende araştırdım sanırım mernis datası varmış. Peki gerçekten ismimle tcmi bulabilir mi?

Okulda ve arkadaşın zaten senin hakkında yaşını doğum bilgini soy adını biliyorsa bulur. Sadece isim ile bulması zor olur. Yasal bir şey değil diye biliyorum mernis datalarını kullanmak.

Evet bulunabilir ve bunu yapması çok basit bir şey.
Ahmet ismiyle benim ilk okul arkadaşımı bulsana ?
Hadi soy adını da vereyim yine bulabilecekmisin ?
Aynı Ad ve Soyada sahip bir sürü insan var, Sadece isimle bulabilmen çok zor karşındaki kişiyi iyi tanıman gerekiyor.
Mernis datasıyla millete bişeyler sallayanlarda random sallıyor zaten tanıdığı ettiği kişiler değil.

Zor falan değil, gayet de kolay bulunabiliyor diye biliyorum. TC'niz ile e-okulunuza girmek dışında pek bir şey yapamaz, korkmayın.

Ahmet ismiyle benim ilk okul arkadaşımı bulsana ?
Hadi soy adını da vereyim yine bulabilecekmisin ?
Aynı Ad ve Soyada sahip bir sürü insan var, Sadece isimle bulabilmen çok zor karşındaki kişiyi iyi tanıman gerekiyor.
Mernis datasıyla millete bişeyler sallayanlarda random sallıyor zaten tanıdığı ettiği kişiler değil.
Ad Soyad İl İlçe Yeterli , İl İlçe yerine doğum tarihin de olur anne baba adında olur. Bulunuyor sonuç olarak neyi uzatıyorsun? Arkadaşı zaten illaki biliyordur nerede yaşadığını vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı