Sadece Kaspersky'ın virüs dediği dosya yüklenmeli mi?

Setup dosyası yani Kaspersky bile emin değil ki net virüs adı verememiş. Krap.gen'i (Crap yazmak istememişler) Kaspersky şöyle açıklamış: Bu aile, şüpheli paketleme yoluyla tersine mühendislikten korunan programları içerir.

Yani korunduğu için virüs ihtimali vermiş. Setup dosyası virüs yüklüyor olabilir ama olmayabilir de ve öncesinde karşılaşılan bir tür değil, kurduktan sonra çalıştırmadan önce deneyebilirsin çünkü içinde muhtemelen autorun türü bir şey yok. Olsaydı diğerleri hemen potansiyel virüs derdi zaten.

Ben denenmesinde sakınca bulmuyorum.

Hocam sanırım virüs değil korsan oyun kurulum dosyası eğer yanlış değilsem virüs olarak görmesi normal ama dikkat etmekte fayda var.

Demeyin ya, belki değildir.
Olmasa çok güzel olurdu.
Tehlikeli olsa Malwarebytes falan bulmaz mıydı ama?

Çok korkuyorsan ne olduğunu söyle ben yükler söylerim sana. Şu anda Kaspersky yüklesem sistemdeki 50 tane dosyaya virüs der olmamalarına rağmen misal.

Çok korkuyorsan ne olduğunu söyle ben yükler söylerim sana. Şu anda Kaspersky yüklesem sistemdeki 50 tane dosyaya virüs der olmamalarına rağmen misal.
Normalde Kaspersky false positive olarak çok kötü değildir, son zamanlarda bir sıkıntı mı oldu?

Korsan oyun işte.
Kimse bunu denemek için 37 GB indirmez muhtemelen.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı