Kaspersky aslında açık bir program virüs algıladığı virüse bakarsan neden algıladığını söylüyor.False positive, dosya zararlı içermiyor.
Örneğin virüs yok sadece Hile yazılımı var vs. diye bulunabiliyor.
Kaspersky aslında açık bir program virüs algıladığı virüse bakarsan neden algıladığını söylüyor.False positive, dosya zararlı içermiyor.
Kaspersky aslında açık bir program virüs algıladığı virüse bakarsan neden algıladığını söylüyor.
Bilgisayarda değilim ama sanırım Truva diyordu virüse detaya girince.Kaspersky aslında açık bir program virüs algıladığı virüse bakarsan neden algıladığını söylüyor.
Bir dosya var, kullanmayı çok istiyorum. Ama Kaspersky virüs diyor, sadece Kaspersky. Kalanları temiz. VirusTotal linki aşağıda. Sizce yüklesem sıkıntı olur mu?
öhm öhm, dikkat etmek lazım tabiHocam sanırım virüs değil korsan oyun kurulum dosyası eğer yanlış değilsem virüs olarak görmesi normal ama dikkat etmekte fayda var.
Demeyin ya, belki değildir.
Olmasa çok güzel olurdu.
Tehlikeli olsa Malwarebytes falan bulmaz mıydı ama?
Boşverin.Çok korkuyorsan ne olduğunu söyle ben yükler söylerim sana. Şu anda Kaspersky yüklesem sistemdeki 50 tane dosyaya virüs der olmamalarına rağmen misal.
Normalde Kaspersky false positive olarak çok kötü değildir, son zamanlarda bir sıkıntı mı oldu?Çok korkuyorsan ne olduğunu söyle ben yükler söylerim sana. Şu anda Kaspersky yüklesem sistemdeki 50 tane dosyaya virüs der olmamalarına rağmen misal.
Kimse bunu denemek için 37 GB indirmez muhtemelen.Korsan oyun işte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.