Sadece Linux Mint kullanılır mı?

Peki Linux Mint'e Windows 11'den alışmak zor olur mu? Daha önce Windows 10 da kullandım. Daha önce Linux Mint kullandıysanız deneyiminizi anlatır mısınız?
Evet kullandım. Arayüz Windows gibi. Görev çubuğu falan var. Ancak genelde indirmeleri bizi kod yazarak indirmeniz gerekiyor.

Yukarida belirttiginiz gibi kullanabilirsiniz. Hangi office programini kullaniyorsunuz?

Eski bilgisayarımda LibreOffice diğer bilgisayarlarımda (bu dahil) Microsoft Office 2019.
Eğer LibreOffice'ye alışamama durumunuz olursa zaten WineHQ adlı araç ile Windows uygulamalarını kullanabilirsiniz. Yani bu sayede MS Office'de kullanabilirsiniz.

Eğer LibreOffice'ye alışamama durumunuz olursa zaten winehq adlı araç ile Windows uygulamalarını kullanabilirsiniz. Yani bu sayede ms Office'de kullanabilirsiniz.

Peki Linux'a alışmak için Linux'u Single boot mu yoksa Windows ile Dual boot mu kurayım.

Peki Linux'a alışmak için Linux'u Single boot mu yoksa Windows ile Dual boot mu kurayım.
Farketmez, herhangi bir zorluk yaşamazsınız. Zaten birçok program, Web tarayıcısı olsun, Office'si olsun, PDF Reader'i olsun kurulu geliyor. Uygulama indirmek istediğinizde veya güncellemek istediğinizde zaten yazılım mağazası mevcut.

He tamam o zaman Single boot kuruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…