Sadece Pubg Oyununda Kısık Ses Sorunu

teodoros

Decapat
Katılım
11 Ocak 2019
Mesajlar
126
Çözümler
1
Merhaba arkadaşlar "MSI Immerse GH10 Gaming Kulakiçi Kulaklık" satın aldım. Ancak sorunum şu ki, müzik dinlerken veya internetten video izlerken ses gayet iyi ve yüksek ancak PUBG oyununda ses kısık çıkıyor. Ses karıştırıcısı, düzeyinden ve oyun içinden ses sonda ancak inatla kısık ses veriyor. Nasıl bir çözüm yoluna gidebilirim ? Teşekkürler.
 
Kesin atladığım bir nokta vardır diye umut etmiştim, üzüldüm. Sadece oyunda sesin az gelmesi beni delirtiyor, o kadar para verdik kafam rahat etsin diye ama işe bak ya. Çok enteresan.
Olabiliyor. Her zaman donanım değil yazılım da hatalı olabiliyor. "Fix PUBG" kampanyası daha yeni bitti yani halen her güncellemede tonla bug düzeltiliyor.
 
ben sorunu realtek programına girip gürültü dengelemeyi açarak çözdüm arkadaşlar hala bu sorunu yaşayan olursa deneyin çünkü ben de hep yaşıyorum ben unutuyorum nasıl yapıldığını buraya yazayım dedim unutursam bakmak için :D
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı