Hayır neden?Testi VPN ile mi yaptınız?
Eğer oyuna VPN ile giriyorsanız test doğru bir sonuç vermez ve internetin yavaşlaması normal. Doğru sonuç vermemesinden kastım siz VPN olmadan 88 download 20 upload alırsınız ama oyuna VPN ile girince düşmesi çok normal. Tabii, VPN yerine DNS veya GoodbyeDPI kullanıyorsanız başka.Hayır neden?
Yani şöyle ki, laptobu alalı zaten az oldu. Herhangibir internet ayarı yapmadım. Ve bu problemi sadece robloxta yaşıyorum o garip geliyorEğer oyuna VPN ile giriyorsanız test doğru bir sonuç vermez ve internetin yavaşlaması normal. Doğru sonuç vermemesinden kastım siz VPN olmadan 88 download 20 upload alırsınız ama oyuna VPN ile girince düşmesi çok normal. Tabii, VPN yerine DNS veya GoodbyeDPI kullanıyorsanız başka.
VPN'den kaynaklıdır muhtemelen. Hangi VPN'in hangi sunucusunu kullanıyorsunuz?Yani şöyle ki, laptobu alalı zaten az oldu. Herhangibir internet ayarı yapmadım. Ve bu problemi sadece robloxta yaşıyorum o garip geliyor
VPN kullanmiyorum diye biliyorum ama nereden kontrol edebilirim? VPN dediğiniz uygulamami, herhangibir ayarmi?VPN'den kaynaklıdır muhtemelen. Hangi VPN'in hangi sunucusunu kullanıyorsunuz?
VPN kullanmiyorum diye biliyorum ama nereden kontrol edebilirim? VPN dediğiniz uygulamami, herhangi bir ayar mi?
Uygulamadır sizdeki muhtemelen. Roblox'a olan erişim engelini nasıl atlıyorsunuz?VPN kullanmiyorum diye biliyorum ama nereden kontrol edebilirim? VPN dediğiniz uygulamami, herhangibir ayarmi?
Ha şimdi anladim kastinizi. Ben turkiyede roblox un yasakli olduğunu unutmuşum. Ben yurt dışındayım hocamUygulamadır sizdeki muhtemelen. Roblox'a olan erişim engelini nasıl atlıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.