Sadece SSD bilgisayarı hızlandırır mı?

Bjk21

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımın RAM'ı 1GB. Önce yurt dışından RAM sipariş ettim adam bana yanlışlıkla DDR4 göndermiş. Daha sonra bu hafta Trendyol'dan RAM sipariş ettim o da bilgisayara taktigimda ekrana görüntü gelmedi ve bende RAM'dan vazgeçtim artık. Ve bilgisayarım da çok kasıyor. Acaba sadece SSD alsam çözüm olur mu? Bilgisayarı ders çalışmak için ve internette gezinmek için kullanacağım.

SSD kasmanızı azaltmaz hocam ama açılış sürelerine internette sayfa arası geçişlerde yanı kısacası bütün işlerinizde beklediğiniz süreyi azaltır ama kasmanın önüne geçeceğini sanmam.

SSD bir yere kadar hızlandırır ama RAM takviyesi yaparsanız daha da hızlanır. Siz ya doğru RAM'i almamışsınız ya da bozuk RAM almışsınız. RAM takviyesi ile güzel bir hız sağlanır.

SSD ile açılış ve yükleme süresi kısalır. Fakat 1 GB RAM yetersiz kalıyor. Uygun RAM bulunabilir. Bunun için konu açarsanız yardımcı olabiliriz.

SSD'ler en iyi performansıni Windows 10'da veriyor. RAM'inizi 4 yapip Windows 10 geçerseniz bayağı bir fark görürsünüz.

Farkını biraz görürsünüz. Fakat RAM upgrade yaparsanız muhtemelen etkisi SSD'den fazla olacaktır.

Kasma sorununun geçiçeğini sanmıyorum. Ama bilgisayar açma-kapanma süreleri, program açılma süreleri vs. kısalabilir.

Hocam anakartim Foxconn G41MXE buna uygun RAM ne kadar alsam çalışmıyor sebebi nedir sizce? Örneğin bu hafta Trendyol'dan sipariş ettim PC'ye taktım monitör açılmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…