HP 255 G7 model laptopum var. Yaklaşık iki aydır kullanıyorum. İçinde sadece SSD bulunuyor ve kapasitesi 120 GB. Hafıza dolmak üzere olduğu için daha fazla uygulama yükleyemiyorum.
Bu bilgisayara HDD eklenebilir mi acaba? Geçen hafta 8 GB SO-DIMM RAM bellek satın aldım ve takmak için bilgisayarı açmıştım. Arkasının ve anakart bilgilerinin fotoğrafını atıyorum.
Bu videoda eklenen SSD değil mi? Video aradım ama bu bilgisayara HDD ekleyen hiç görmedim. Ya zaten takılı olan m2 SSD yi yükseltmişler ya da sonradan 2.5 inç SSD eklemişler.
Bu videoda eklenen SSD değil mi? Video aradım ama bu bilgisayara HDD ekleyen hiç görmedim. Ya zaten takılı olan M.2 SSD'yi yükseltmişler ya da sonradan 2.5 inç SSD eklemişler.
Hocam demek istediğimi anlamadınız çoğunlukla SSD takarlar çünkü SSD hızlıdır HDD'den daha iyidir fakat fiyatı pahalıdır SSD ile HDD girişleri aynıdır 2 sinide takabilirsiniz hiçbir sorun olmaz.