Sadece Valorant oynanacak bilgisayar önerisi

Toplamda 25k. İşlemci soğutucuyla bütçeyi biraz daha geçebilir. Eğer bütçesi çıkmazsa işlemciyi 2. elden alabilir.

Toplamda 25k. İşlemci soğutucuyla bütçeyi biraz daha geçebilir. Eğer bütçesi çıkmazsa işlemciyi 2. elden alabilir.
Bu 7400f ne oluyor hala çözemedim ?

Ekran Alıntısı.PNG

bu şekilde nasıl oldu arkadaşlar bütçeyi monitör ve diğer ekipmanlar için düşürmek zorunda kaldım. sadece valorant oynayacağım için daha fazlasını vermeyi mantıklı bulmadım. yorumlarınızı bekliyorum. kaç fps çıkartır

Ekran karti cok dandik kalmis. Islemciyi 5600 ile degisebilirsin. Ikinci el alsan olmaz mi? Valorant icin daha iyisi toplanir.

Eki Görüntüle 2448496
Bu şekilde nasıl oldu arkadaşlar bütçeyi monitör ve diğer ekipmanlar için düşürmek zorunda kaldım. Sadece Valorant oynayacağım için daha fazlasını vermeyi mantıklı bulmadım. Yorumlarınızı bekliyorum. Kaç FPS çıkartır.

Kasa için bütçen 15k düştüyse 2. ele yönelmen en mantıklısı olur. 15k gibi bir bütçede RX 580 asla önermem.

Eki Görüntüle 2448496
bu şekilde nasıl oldu arkadaşlar bütçeyi monitör ve diğer ekipmanlar için düşürmek zorunda kaldım. sadece valorant oynayacağım için daha fazlasını vermeyi mantıklı bulmadım. yorumlarınızı bekliyorum. kaç fps çıkartır
Bunlara yönelirseniz performansdan kısılır ikinci ele yönelmeyelim mi?

Ekran karti cok dandik kalmis. Islemciyi 5600 ile degisebilirsin. Ikinci el alsan olmaz mi? Valorant icin daha iyisi toplanir.
valorant işlemci oyunu olduğu için ekran kartına pek önem vermedim açıkcası. yani benim tek kriterim o oldu

Kasa için bütçen 15k düştüyse 2. ele yönelmen en mantıklısı olur. 15k gibi bir bütçede RX 580 asla önermem.
2.el bilgisayar olarak mı yoksa parça parça mı almak mantıklı

Valorant işlemci oyunu olduğu için ekran kartına pek önem vermedim açıkçası. Yani benim tek kriterim o oldu.

2.el bilgisayar olarak mı yoksa parça parça mı almak mantıklı.

Sans. Eger iyi fiyata toplu bulursal alabilirsin. Ama cogu zama cikmiyor. Parca parca almak daha mantikli olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00