Sadece Windows'un olduğu diski sıfırlama

lowforeren

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben Xbox'a giriş yaparken 0x80070422 hatası, Microsoft Store'a giriş yaparken Sign In'e bastığımda giriş ekranı gelmeme sorunu, Outlook'a girince hesaplara giriş yapamama sorunu yaşıyorum. İnternette bulduğum her şeyi denedim fakat işe yaramadı. Bilgisayarımın D diskinde gerekli dosyalar var. Sadece Windows'un yüklü olduğu C diskini sıfırlamak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Yardım için problemimi çözecek bir şey de olur sıfırlamak dışında. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben Xbox'a giriş yaparken 0x80070422 hatası, Microsoft Store'a giriş yaparken sign ın'e bastığımda giriş ekranı gelmeme sorunu, Outlook'a girince hesaplara giriş yapamama sorunu yaşıyorum. İnternette bulduğum her şeyi denedim fakat işe yaramadı. Bilgisayarımın D diskinde gerekli dosyalar var. Sadece Windows'un yüklü olduğu C diskini sıfırlamak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Yardım için problemimi çözecek bir şey de olur sıfırlamak dışında. Şimdiden teşekkür ederim.

Format atarksen sadece C'yi seçin ve ileri deyin D diskine bir şey olmayacaktır.

Merhaba, ben Xbox'a giriş yaparken 0x80070422 hatası, Microsoft Store'a giriş yaparken Sign In'e bastığımda giriş ekranı gelmeme sorunu, Outlook'a girince hesaplara giriş yapamama sorunu yaşıyorum. İnternette bulduğum her şeyi denedim fakat işe yaramadı. Bilgisayarımın D diskinde gerekli dosyalar var. Sadece Windows'un yüklü olduğu C diskini sıfırlamak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Yardım için problemimi çözecek bir şey de olur sıfırlamak dışında. Şimdiden teşekkür ederim.
Disk seçme ekranında sadece C'yi sil. Hangi disk anlayamıyorsan. 1 ve 2 olarak gözükür. D diskini sök formatı at. Sonra geri tak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı