Sadenet üyeliği nasıl iptal edilir?

perciel

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler babam birkaç gün önce internetten Türk Telekom diye aradığı numaradan biz artık sadenet çatısı altında hizmet veriyoruz denilerek sadenet aboneliği aldı. Bir haftadır bağlantı kopukluğu ve internet hızında yavaşlama yaşıyoruz. Babam sabah 9 akşam 9 çalışan bir insan ve kendisi bu konuyla ilgilenemiyor o yüzden ben ilgilenmeye çalışıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda geri dönüş yapacağız diyerek kapatıyolar. 10 eyül yani bugün gün boyu internetimiz yoktu ve kimseye ulaşamadık.

Türk Telekom'u arayıp bakın bize böyle böyle sizin adınıza satış yapıldı bir şey yapabiliyor musunuz diye sorduğumuzda ellerinden gelen bir şey olmadığını söylediler. Ben ne yaparım ne ederim de bu adamlarla başım çok ağrımadan sözleşmeyi iptal ederim ve nerelere şikayette bulunabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bağlantı kopukluğu ve internet hızında yavaşlama problemlerini video ve fotoğraf ile delil haline getirip, E-devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyeti'ne ve CİMER'e başvurabilirsiniz. Onlar dışında ilgilenen yok. THH'den sonuç çıkar, CİMER'den sonuç çıkmasa bile baskı yaparlar.

İlk defa duyduğum bir firma. Çok zaman geçmeden müşteri hizmetlerini arayın abonelik iptali isteyin. İyice araştırmadan abonelik vs. yapmayın piyasada çok dolandırıcı firma var dikkat edin.

Bağlantı kopukluğu ve internet hızında yavaşlama problemlerini video ve fotoğraf ile delil haline getirip, E-devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyeti'ne ve CİMER'e başvurabilirsiniz. Onlar dışında ilgilenen yok. THH'den sonuç çıkar, CİMER'den sonuç çıkmasa bile baskı yaparlar.
Cimere ve thh'ye başvurdum umarım bu illetten en kısa sürede kurtuluruz

İlk defa duyduğum bir firma. Çok zaman geçmeden müşteri hizmetlerini arayın abonelik iptali isteyin. İyice araştırmadan abonelik vs. yapmayın piyasada çok dolandırıcı firma var dikkat edin.
müşteri hizmetleri açarsa deneyeceğim tavsiye için teşekkürler :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı