Saf Android cihazların başarısız olması

freedomx

Hectopat
Daha fazla  
Saf Android arayüzü beğeniyorum musun bilmiyorum ama hala çağ dışı bir arayüzü olduğunu düşünüyorum. Boyanmamış bir ev gibi sanki.
Saf Android arayüzü ile piyasaya giren HTC'nin batığını gördük acaba batan firmanın nedenlerden birisi arayüz müydü?
Nokia da Android piyasına girerekken saf Android ile piyasaya girdi biraz zaman geçtikten sonra hemen unutuldu gitti.
Ama Samsung, Xiaomi, Huawei gibi firmalar kendi arayüzünü üretiyor ve halada piyasadalar.

Çeşitlilik açısından farklı firmaların kendi arayüzlerini geliştirmeleri daha hoş bir durum. Saf Android arayüzlere bakarken sanki kendimi 2012'de gibi hissediyorum, nostalji açısından arada açıp kurcalanabilir fakat dediğiniz gibi her zaman eski bir havası var.

Android in kendi arayüzü beni eskilere götürüyor.

Google da saf Android ile giriyor piyasaya. Batmalarının sebebinin saf Android olduğunu düşünmüyorum. O markalar zaten kendi içlerinde sorunluydu.
Saf Android kesinlikle MIUI'dan çok daha kalitelidir. İsterse sadece siyah beyaz görünsün hatalarla dolu olmasından çok daha iyidir.

Benim görüşüm Saf Android candır Xiaomi Samsung birçok cihaz için Custom ROM kullanıyorum A12 sonrası oldukça hoş bir arayüzede sahip oldu sizin basit veya eski gözükmesi olayının asıl sebebi saçma sapan fazla gerekli olmayan widget ve programlar olmadığı için.

Bir One UI bir MIUI olacağını sanmıyorum.Bu firmalar boşuna bu kadar yazılma para vermiyorlar. Eğer Saf Android sevilmiş olsaydı kendi arayüzünü üretmek yerine güncellemeleri daha hızlı yayınlardı ve yazılma daha az para harcarlardı.
Özellikle Android 11 arayüzü ile oturur .... neyse. Çok güzel, sade arayüz.
Kişisel görüşünüz, ben arayüzü hoş buluyorum.
Benim görüşüm Saf Android candır Xiaomi Samsung birçok cihaz için Custom ROM kullanıyorum A12 sonrası oldukça hoş bir arayüzede sahip oldu sizin basit veya eski gözükmesi olayının asıl sebebi saçma sapan fazla gerekli olmayan widget ve programlar olmadığı için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı